Relaxați-vă, o să mai moară oameni! Între timp, unii nu au uitat un mare vinovat: protest anti-Arafat la MAI după incendiul de la Balș


Relaxați-vă, o să mai moară oameni! Între timp, unii nu au uitat un mare vinovat: protest anti-Arafat la MAI după incendiul de la Balș

Sunt programate astăzi două mitinguri (unul la 16:00 și unul la 17:00), duminică un protest anti-Arafat la Ministerul de Interne (organizat de protestatarul Cristi Dide de la ora 14 până la ora 23) și luni încă două mitinguri mai mult sau mai puțin legate de dileala din spitale și faptul că România se află într-o dictatură sanitară criminală. Foarte frumos, dacă eram în Bükreș cu drag veneam și eu la toate.

Însă, trebuie reținut un aspect: la putere e cine trebuie

Mai țineți minte incendiul de la Piatra Neamț? Se întâmpla pe 14 noiembrie 2020. A costat PSD-ul cu Galben unul, poate două puncte procentuale dar… cam atât. Ei bine, de atunci au mai tot fost arderi în spitale dar nu le-ați văzut la televizor:

- Botoșani, 19.11.2020: incendiu la Spitalul Judeţean de Urgenţă „Mavromati” (aici a mai fost un incendiu și în aprilie 2020).

- Cluj, 22.11.2020: incendiu la Spitalul CFR din Cluj-Napoca. Nu au fost victime.

- Arad, 30.11.2020: incendiu la UPU Triaj, Spitalul Județean Arad. Nu au fost victime.

- Iași, 25.12.2020: incendiu la Spitalul de Psihiatrie Socola. A murit un pacient de 33 ani.

- Neamț, 02.01.2021: incendiu la Secția de Psihiatrie a Spitalului Roman. Patru persoane au fost spitalizate cu intoxicație cu monoxid de carbon.

- Timiș, 05.01.2021: incendiu la Spitalul de Psihiatrie Gătăia. Nu au fost victime.

Și apoi a fost cel de ieri. Toate astea întâmplate sub atenta oblăduire a Guvernului PNL în special și a Sistemului USRL în general.

Dar… relaxați-vă, nu vă mai isterizați atât. Sănătatea Țării este pe mâini bune.

Noul secretar de Stat este o duduie licențiată în Teologie și literatură engleză. Cu experiență în ONG-ul Magic. Deci prin teologia unui englez Magic se va rezolva totul. Dumnezeu voiește,… gen.

Așa cum în ONG-uri nu există nicio responsabilitate pentru când greșești sau minți cu nerușinare, puterea galben-albastră aduce acel tip de degenerare extremistă și în Guvern. Pentru că… de ce nu?

V-ați plâns când PSD-ul aducea nesimțirea din vechiul regim în guvernele postcomuniste? Las’ că nu-i bai, acum primiți nesimțire cu iz corporate și responsabilitate de ONG (adică zero) împreună cu nesimțirea PSD-istă. C-așa-i în tenis.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.