Când Maia Sandu militează pentru anticipate, acționează în favoarea unei majorități parlamentare pro-rusești. Nominalizarea Nataliei Gavriliță


Când Maia Sandu militează pentru anticipate, acționează în favoarea unei majorități parlamentare pro-rusești. Nominalizarea Nataliei Gavriliță

Salutară nominalizarea Nataliei Gavriliță pentru funcția de premier!

Totodată, în urma acestei nominalizări se impun a fi precizate următoarele lucruri:

-- Dacă PAS și M. Sandu doresc pe adevăratelea instalarea unui guvern reformator și necorupt, ar trebui ca el, PAS-ul, și ea, M. Sandu, să fie susținătorii sinceri și totali ai Nataliei Gavriliță pentru funcția de premier! Pentru asta, este imperios necesar ca tot spectrul nesocialist din Parlament să fie convins și determinat să susțină candidatura propusă!

-- Dar dacă M. Sandu rămâne a fi în continuare părtașa alegerilor anticipate, după cum a anunțat în declarația ei pe marginea nominalizării de azi a candidaturii pentru premier, reise că respectiva nominalizare nu este altceva decât un joc murdar care se va încheia cu urmări și mai murdare: alegerile anticipate și instalarea unei viitoare majorități parlamentare pro-rusești confortabile, compusă din brigăzile antiromânești ale lui Dodon, Șor și Usatâi!

-- Dacă așa stau lucrurile, insistența cu care proaspăta președintă vrea să provoace alegerile anticipate ne duce la gândul că aceasta acționează conștient în favoarea unei majorități parlamentare pro-rusești și antiromânești.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.