Administrația Joe Biden și-a început mandatul bătându-și joc de militarii Gărzii Naționale: au fost puși să doarmă pe holuri și prin garaje, doar pentru a fi distribuiți în cel mai recent thriller propagandistic al democraților


Administrația Joe Biden și-a început mandatul bătându-și joc de militarii Gărzii Naționale: au fost puși să doarmă pe holuri și prin garaje, doar pentru a fi distribuiți în cel mai recent thriller propagandistic al democraților

Stabilit de zeci de ani în SUA, antreprenorul George Mioc atrage atenția, pe Facebook, că administrația Joe Biden și-a început mandatul printr-o bătaie de joc de proporții la adresa militarilor din Garda Națională, detașați la Washington doar pentru a fi distribuiți în cel mai recent ”thriller” propagandistic regizat de democrați. 

În timp ce militarii erau puși să doarmă pe coridoare, fără măcar o pătură, deși nimic nu le reclama prezența ca necesară, imediat după ceremoniile inaugurale militarii au fost trimiși să doarmă într-un garaj, în cele mai impropii condiții. Asta după ce democrații s-au bulucit, în primele zile, să facă poze cu ei. 

Vă prezentăm comentariile lui George Mioc: 

”Foarte bine a făcut guvernatorul Texasului, Greg Abott, când a ordonat ca militarii texani din Garda Națională, detașați la Washington DC, să se întoarcă acasă! Imediat după ceremoniile inaugurale, militarii care au păzit Capitoliul au fost trimiși să doarmă intr-un garaj, în condiții complet improprii. În primele zile ale misiunii in capitala SUA, au dormit direct pe podea, fără să aibă măcar o pătură. Unul din membrii Gărzii a povestit că, în prima zi, toți congressmanii se inghesuiau să facă poze cu ei, după care au fost uitați și expediați să doarmă în garaj: “Ne simțim trădați”! 

Acesta e începutul administrației Sleepy J. et. co, dincolo de propaganda ridicolă a CNN, unde un jurnalist spunea că luminile de pe bulevardele Washingtonului simbolizează îmbrățișarea in care Biden a cuprins SUA. Familia Ceaușescu l-ar fi făcut imediat șef la Scânteia!”

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.