Profanatorii. Cum au ajuns niște profitori politici ordinari să își facă imagine pe seama limbii române


Profanatorii. Cum au ajuns niște profitori politici ordinari să își facă imagine pe seama limbii române

După ce Curtea Constituțională a declarat neconstituțională legea porcească a lui Dodon și Șor prin care limbii ruse i se acordase, la sfârșitul anului trecut, statut de limbă oficială în RM, inconștienții de la PPDA au prins a urla ca pe stadioanele de fotbal!

Inga Grigoriu se laudă în gura mare: ”Încă o victorie a Platformei DA! Ne mândrim cu Dinu Plîngău și doamna Maria Ciobanu!”.

Vreau s-o întreb pe Inga Grigoriu: Dar când Maria Ciobanu, în toamna lui 2019, căuta să ne convingă public cât de bună este alianța cu Dodon, de ce nu te mândeai cu ea?

Cât de mândră erai tu, Inga Grigoriu, în 2016 când mărșăluiai alături de Dodon și Usatâi pe străzile Chișinăului?!

Nu vi se face greață când niște profitori politici ordinari au ajuns să paraziteze și pe seama uneia dintre valorile noastre sfinte care este limba română?

Când vom avea parte și noi de oameni politici care să acționeze absolut dezinteresat, nepartinic și egoist, pentru afirmarea și apărarea valorilor noastre românești?

Cum să scăpăm de cei care profanează aceste valori?

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.