Profesorul Dragoș Paul Aligică: Asistăm la cea mai mare migrație digitală din istorie. 8 șefi de stat sunt deja mutați pe sisteme alternative. ”Țarcul” sistemului


Profesorul Dragoș Paul Aligică: Asistăm la cea mai mare migrație digitală din istorie. 8 șefi de stat sunt deja mutați pe sisteme alternative. ”Țarcul” sistemului

”Se pare că asistăm la cea mai mare migrație digitală din istorie”, punctează profesorul Dragoș Paul Aligică, pe MeWe,  având în vedere valurile de utilizatori care părăsesc Facebook, Twitter și alte componente ale ”țarcului sistemului”, sătui de cenzură și de barbaria așa-zisei corectitudini politice. 

Nu mai puțin de 8 șefi de stat sunt deja mutați pe sisteme alternative, explică Dragoș Paul Aligică, printre aceștia numărându-se Emmanuel Macron și Benjamin Netanyahu. 

Podul.ro vă prezintă comentariile profesorului: 

”Se pare că asistăm la cea mai mare migrație digitală din istorie.

Se pare că totuși nu e o glumă locală și provincială, un subiect de șuetă în secțiunea de limba română a componentei FB a țarcului sistemului. 

Deja 8 șefi de stat, între care Emmanuel Macron și Benjamin Netanyahu sunt deja mutați pe sistemele alternative. Iar serviciile de securitate națională ale tuturor statelor cu pretenții de la secolul 21 rescriu acum din mers la foc continuu doctrinele și strategiile naționale de securitate.

Speranța este că establishmentul de securitate al României urmărește sincron ce se întâmplă, că este în acest moment racordat în mod inteligent la evoluții și are reflexele necesare specifice doctrinei interesului național și rațiunii de stat, independente de orice aliat și orice ‹investiție strategică› din sectorul IT din Sillicon Valley & co”.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.