Funeriu, LECȚIE pentru antivacciniști: Un vaccin care să modifice ADN-ul ar fi cea mai bună veste pentru medicină din istoria omenirii! Stați liniștiți: nimeni nu vă modifică ADN-ul de daci liberi


Funeriu, LECȚIE pentru antivacciniști: Un vaccin care să modifice ADN-ul ar fi cea mai bună veste pentru medicină din istoria omenirii! Stați liniștiți: nimeni nu vă modifică ADN-ul de daci liberi

Fost ministru al Educației, Daniel Funeriu le explică antivacciniștilor și adepților teoriilor conspirației că dacă ar exista într-adevăr un vaccin care să modifice ADN-ul, acesta ar reprezenta o descoperire epocală pentru medicină, întrucât astfel ar putea fi tratate toate bolile cunoscute, inclusiv cancerul, doar prin astfel de injecții, numai că oamenii de știință nu au reușit încă așa ceva, deși se lucrează în direcția asta de 40 de ani. 

Având în vedere acest aspect, Funeriu le transmite antivacciniștilor că pot sta liniștiți, fiindcă nimeni nu vrea să le modifice ADN-ul lor de daci liberi. 

”Băi deştepții lui peşte prăjit, biochimişti scăpătați de facebook, cu cinci clase la seral, care vă temeți că vaccinul modifică ADNul vostru de dac liber: dacă ar fi atât de uşor de modificat ADNul (sau ARNul) uman printr-o simplă injecție, ar fi cea mai bună veste pentru medicină din istoria omenirii! 

Ştiți de ce s-au cheltuit zeci de miliarde de euro pentru asta? Pentru că astfel am putea trata aproape toate bolile cunoscute iar cancerul ar fi o amintire din trecut. Oamenii de ştiință încearcă să găsească soluții pentru asta de 40 de ani şi tot nu ştim cum să o facem. Dacă s-ar putea face printr-o injecție, cel care reuşeşte asta ia direct premiul Nobel. Şi devine miliardar”, scrie Daniel Funeriu, pe Facebook.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.