DICTATURA Facebook și Twitter: Cenzurarea agresivă a lui Trump și promovarea dictaturilor genocidare din China și Iran. Noua lume a neomarxiștilor


DICTATURA Facebook și Twitter: Cenzurarea agresivă a lui Trump și promovarea dictaturilor genocidare din China și Iran. Noua lume a neomarxiștilor

Deputatul PNL Daniel Gheorghe avertizează, pe Facebook, cu privire la noua dictatură a rețelelor de socializare, care îl cenzurează brutal pe Donald Trump – președintele în funcție al Statelor Unite –, dar care permit și susțin, în același timp, mesajele oficiale ale unor dictaturi criminale de factura Chinei, Iranului sau Venezuelei. 

Aceleași rețele de socializare s-au transformat în pârghii ale totalitarismului de rit progresist, neomarxist, propagând cea mai agresivă cenzură și miliție a gândirii. 

Vă prezentăm avertismentul lui Daniel Gheorghe: 

”Rețelele de socializare se comportă tot mai dictatorial, parcă în virtutea unui soi de nou totalitarism digital care respinge orice autoritate publică ori națională recunoscută ca atare. 

Nu mai spun de sumele imense care intră nefiscalizate în buzunarele acestor dexteri neo-marxiști și de faptul că rețelele de socializare scapă foarte ușor de sub radarul oricăror reglementări legale existente în mai toate sectoarele industriale dar și în zona de mass-media. 

Noua eră digitală vine cu niște provocări mai perfide decât ne-am fi imaginat vreodată, un adevărat ‹wild digital west› unde mișună nestingherite de morală ori de lege tot felul de personaje sinistre pe care acum 15-20 de ani nu le-ar fi băgat în seamă nici vecinii de scară dar care din ‹prostu' satului› s-au trezit direct lideri de opinie! 

Iar în tot acest timp lumea digitală devine incubatorul perfect pentru toate hidoșeniile extremiste ori totalitare: de la neo-marxism la rasism, de la maoism la conspiraționism și de la bolșevism deghizat în progresism la neo-fascism! 

Văd că foarte mulți dintre dumneavoastră se miră că președintele Statelor Unite ale Americii este cenzurat de o rețea de socializare care, în același timp, permite promovarea unor mesaje cu adevărat periculoase din zonele de putere politică ale unor dictaturi precum China, Iran ori Venezuela. 

Eu nu mă mir deloc, pur și simplu ‹bine ați venit în lumea nouă› în care admin-ul izolat de lume prin nu știu ce subsol bate Constituția și legile oricărei națiuni democratice! 

Parcă ni se face dor de cum arătau rețelele de socializare, acum vreo 10 ani de zile, când erau platforma ideală pentru poze cu pisici, câini, plimbări, sport, muzică, munte, mare și mâncare, nu-i așa?

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.