Poporul american e furios! Politicienii corupți de la Washington au de ce să se teamă


Poporul american e furios! Politicienii corupți de la Washington au de ce să se teamă

Da, este adevărat, 75 de milioane de americani sunt furioși.

Au văzut, în anul în care a trecut, cum printr-o fraudă uriașă și sistematică rezultatul alegerilor a fost schimbat în favoarea socialiștilor. Zeci de mii de voturi prin corespondență nu au putut fi certificate. 

Au văzut cum cei de la BigTech – Facebook, Twitter, Google...- se unesc și-și dau mâna cu socialiștii, cenzurând opiniile de dreapta. De ce? Fiindcă președintele Trump îi împiedica să aducă forță ieftină de muncă din străinătate și-i obliga să angajeze, la costuri mai mari, cetățeni americani. Zuckerberg a fost preș în fața comuniștilor de la Beijing sau din Vietnam, le-a permis să sufoce vocile opoziției anti-comuniste, dar e zmeu în fața lui Trump, pe care l-a interzis de pe rețelele sale sociale. Cenzură în cea mai brutală formă, dictatura personală a patronului, asta avem aici! 

Da, 75 de milioane de americani sunt furioși când au văzut cum, ani întregi, bandele Antifa și BLM distrug proprietăți private și jefuiesc, fără să pățească nimic. Poliția a fost intimidată și dezarmată. Când Antifa dădea foc, democrații și presa aservită lor susțineau fără nici o rușine că protestele sunt pașnice. 

Cei care au incendiat America sunt radicalii de stânga, sprijiniți de presa care-l urăște pe Trump. Presa mainstream i-a încurajat, a susținut că violența este acceptabilă – în cazul lor. New York Times și alte publicații “liberale“ – de fapt, complet aservite democraților – au sprijinit măsuri precum desființarea poliției sau reducerea masivă a bugetelor alocate forțelor de asigurare a ordinii. 

O contrareacție era previzibilă. Dar președintele Trump este primul care a intervenit, a condamnat agresiunea asupra Capitoliului și a cerut protestatarilor să plece acasă. În acest timp, liderii democrați se bucurau, fiindcă știau că vor întoarce aceste proteste în capul republicanilor. De altfel, n-aș fi deloc surprins ca o anchetă serioasă – pe care Sleepy Joe, evident, nu o va face...- să arate că protestatarii care au asaltat Capitoliul să fi fost infiltrați de Antifa. Există deja elemente în acest sens, iar un congressman din Florida a vorbit despre ele, spre iritarea democraților. 

Cei care au început, deci, violențele și le-au dus la un nivel nemaiîntâlnit în istoria ultimilor 50 de ani sunt marxiștii din Partidul Democrat. Violență, cenzură și – despre asta am vorbit poate prea puțin – corupție! Românii știu foarte bine acest tip de regim, din vremea PSD: violență, cenzură și corupție. Așa arată peste tot regimurile socialiste.

Eu sunt un om de dreapta. M-am bătut pentru libertate și știu să o prețuiesc. La fel ca mine sunt milioane de americani, dintre care mulți sosiți în SUA ca să scape de dictatorii din Cuba, Venezuela sau Europa de Est. Și ne vom bate ca, aici, în locul în care trăim acum, să avem parte de un regim cinstit, liber, care-i protejează pe cetățenii onești și care să nu ne bage pumnul în gură. 

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.