Domnule Orban, v-ați prăbușit fiindcă ați tolerat atacurile constante împotriva creștinilor


Domnule Orban, v-ați prăbușit fiindcă ați tolerat atacurile constante împotriva creștinilor

Prea multă ură revărsată împotriva creștinilor! Prea i-ați scos vinovați pentru orice lucru rău din România! Era previzibil că o națiune majoritar creștină se va revolta. 

Mă întristează cumplit că adevărații oameni de dreapta au stat deoparte, nu au găsit mesajul adecvat, și au lăsat niște impostori să culeagă voturile credincioșilor. 

Este adevărat, în 2019, Satana de Teleorman a încercat să confiște referendumul pentru familie, iar câteva figuri otrăvite din PSD făceau paradă de (falsa) lor credință. Dar chiar și după ce Dragnea a ajuns la pușcărie, atacurile împotriva creștinilor au continuat. Un exemplu interesant este al doamnei primar din Câmpulung Muscel, care a fost atacată brutal fiindcă a chemat un preot ortodox să-i sfințească biroul. Doamna primar a fost linșată chiar de susținătorii ei, ateii sexo-marxiști din USR-PLUS. 

Nu uit nici de președintele Iohannis, care a spus că inițiatorii referendumului pentru familie sunt niște infatuați. 

Guvernul PNL, care se declară de dreapta, a accentuat prigoana împotriva creștinilor, închizând bisericile. Nu există nici o dovadă științifică prin care să se probeze că locașurile de cult au fost sursă de răspândire a coronavirusului! Nici măcar exemple aleatorii nu sunt. În schimb, a existat o permanentă umilire publică a creștinilor, a tuturor creștinilor. Simpla afirmare a credinței era sancționată printr-o constantă umilire publică.  

Grecia a demonstrat, în primăvară, că bisericile pot fi deschise fără ca pandemia să explodeze. Dar știți care a fost diferența între guvernul de la Atena și cel de la București? Domnul Ludovic Orban s-a lăsat pe mâna unui politruc susținut de Antena 3, dr. Raed Arafat, un ins corupt, antirformist și complet rupt de realitatea creștină a României. La Atena, principalul consilier științific al Executivului de dreapta era absolvent al Universității Harvard și, în același timp, creștin-ortodox convins, un familist, care cânta în corul bisericii sale locale. Guvernul din Grecia a cooperat cu credincioșii, cel de la București a pus jandarmii să-i umilească. 

Undeva, cândva, era previzibilă revolta creștinilor. Și ea s-a produs acum: absenteism și voturi pentru PSD și AUR. Partidele de dreapta au ratat complet ocazia de a-i atrage pe oamenii credincioși, cinstiți și muncitori. Au repetat papagalicește ce le-a spus Arafat, în loc să-și apere ideologia și electoratul creștin-conservator. 

De ani întregi scriu că România are nevoie de un partid de dreapta, care să-și asume convingerile creștine, să apere parteneriatul cu SUA și să fie complet deschis către mediul privat. Cu bugetari fricoși, precum Orban și Iohannis nu se poate construi nimic pe această direcție, îmi este clar. Este nevoie de antreprenori, self-made man, după cum se spune aici, în Statele Unite, care să simtă, nu doar să știe, să simtă în inima lor de ce are nevoie un popor de dreapta, creștin.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.