Ascensiunea AUR. "Kuzmin" Gușă: "Am încercat să-i ajut de la distanță în ultimele luni"


Ascensiunea AUR. "Kuzmin" Gușă: "Am încercat să-i ajut de la distanță în ultimele luni"

Controversatul "Kuzmin" Gușă a precizat miercuri că a încercat să ajute pe perioada ultimelor luni formațiunea extremistă intrată în Parlament, AUR, fiind convins "de necesitatea prezenței mesajului și acțiunilor lor în viața politică și  publică".

De asemenea, Gușă a spus că misoginul Sorin Lavric, șef al senatorilor AUR, "gândește politic CORECT și ROMÂNEȘTE". Viziunea lui Lavric asupra femeilor se reduce la teza că femeile sunt ființe sexuale, refuzate de spiritul la care doar bărbații au acces. (sursa: AICI

"ȚARA ARDE, IAR “BABELE” SE PLÂNG DE PERICOLUL “AUR”! VAI DE CAPUL LOR ... 

De la AUR îi cunosc doar pe GEORGE SIMION și pe DAN TĂNASĂ, am colaborat bine cu amândoi anul trecut când am organizat emisiunea-caravană ROMÂNIA 2019. Nu le cunosc familiile sau viața, dar ca persoane publice îi consider ca fiind 2 tineri patrioți care și-au folosit vocea puternică și curajul pentru a lupta (chiar din stradă!) împotriva exceselor anti-românești și pentru marele proiect național de unire cu Moldova, pe care l-am numit RO+MD=RO.  

Am încercat să-i ajut de la distanță în ultimele luni, convins fiind de necesitatea prezenței mesajului și acțiunilor lor în viața politică și  publică. Chiar luni dimineața, după alegeri, am avertizat că va urma o perioadă dură, de denigrare a lor, care va avea însă ca și consecință chiar consolidarea statutului lor de nouă formațiune politică, ba chiar creșterea aderenței populare pentru AUR. Din acest unghi, le transmit că nu-și au rostul văicărelile și victimizarea unor colegi de-ai lor, felul și misiunea unei formațiuni ca AUR, nu se “pupă” cu atitudini defetiste. N-am nicio îndoială că vor rezista bine la valul de invective, slobozite din piepturi  de trădători naționali, puse la cale de minți aflate de mult timp în solda intereselor economice străine, ce pot cheltui fonduri importante pentru eventuala denigrare a oricui se mai preocupă de prosperitatea sau integritatea României.  

Ratații/sinecuriști de la UNIUNEA SCRIITORILOR, în loc să dea socoteală pentru banii (mulți!) pe care-i cheltuie din buget pentru non-operele lor literare, majoritatea anti-românești, l-au dat afară urgent pe senatorul SORIN LAVRIC, un om pe care nu-l cunosc, dar care am văzut că gândește politic CORECT și ROMÂNEȘTE. Fapta asta se va-ntoarce oricum împotriva lor, ce e interesant de analizat însă este componența corului de denigratori ai AUR-ului, pe care analizându-i, dacă nu-i veți identifica ca proști sau inutili, o să-i găsiți ca fiind mânați (și plătiți!) de interese diferite și contrare interesului național. Faceți vă rog acest exercițiu de analiză util, vă va ușura identificarea celor ce-și zic persoane publice, dar sunt doar niște COZI DE TOPOR", a scris "Kuzmin" Gușă pe Facebook. 

Reiterăm că legăturile lui Cozmin Guşă cu Rusia sunt unele extrem de cunoscute. Patronul de la Realitatea TV s-a făcut remarcat la începutul anilor 2000 după ce a afirmat "Rusia e a doua mea patrie”, afirmaţie pe care o neagă acum în ciuda numeroaselor surse din presă care o dau drept sigură. (sursa: B1)

De asemenea, amintim că Gușă a cultivat relații de prietenie controversate cu personaje aflate în sfera rusă de influență, precum fostul președinte al Federației Române de Judo, Marius Vizer, dar și cu poetul Mircea Popa, care s-a remarcat prin poziții pro rusești. Popa a fost consilierul lui Gușă, care l-a însoțit pe fostul secretar general al PSD în timpul deplasării la Moscova din 2002, când a aranjat vizita fostului premier Adrian Năstase în Rusia.

"Am avut vizita la Moscova in 2002, cand puneam la punct un protocol care ar fi putut sa fie foarte folositor Romaniei in contextul in care PSD se afla la guvernare, iar partenerii din Europa sau partenerii din SUA isi doreau relatii privilegiate intre politicienii puterii din Romania si politicienii din Rusia.

Una din tampeniile pe care serviciile secrete din Romania o prezinta cu consecventa este speculatia referitoare la Moscova si la eventuala apartenenta a mea la o organizatie oculta, legata de fostul KGB si despre care am informatii ca a fost prezentata atat lui Basescu, cat si lui Adrian Nastase", explica Gușă în februarie 2005.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.