Ciuma Roșie a renăscut din fraudă, plus o combinație mortală de ură și prostie


Ciuma Roșie a renăscut din fraudă, plus o combinație mortală de ură și prostie

18 luni după încarcerarea infractorului Dragnea, PSD este din nou cel mai mare partid al țării. Cum a fost posibilă o asemenea rușine națională?

Câteva explicații, la cald.

- Au furat voturi. Uriașul aparat de fraudare pus la punct de Ciuma Roșie a funcționat impecabil sub nasul jalnicei mediocrități Vela, caraghiosul pus șef peste ministerul de Interne. Așa se explică uriașa diferență dintre rezultatele PSD în județele roșii – unde nimeni n-a păzit urna de vot - și cele eliberate de acești prăduitori.

- Atacurile în haită ale trolilor USR-PLUS au obligat partidele de dreapta, PMP și, într-o măsură mult mai mică, și PNL, să se apere, să fie defensive în fața acestei agresiuni. Cu PSD nu se mai bătea nimeni.

- Blatul PNL cu PSD. Dar nu vorbim de acel blat reclamat de useriștii care nu pricep nimic, ci de altul, mult mai serios. Premierul Orban putea pune corpul de control să dezgroape cadavrele rămase de pe urma guvernării PSD și apoi să cheme parchetul. Nu a făcut-o! DNA nu are în lucru nu are în lucru nici un dosar serios  din perioada regimului Dragnea. Pare că guvernarea PSD din perioada 2016 – 2020 a fost cea mai onestă din ultimii 30 de ani. Ca să poată șterpeli în liniște, liberalii lui Iohannis i-au iertat pe pesediști de hoțiile din perioada lui Dragnea, pe principiul: o mână spală pe alta. În plus, nenumărați pesediști toxici și-au găsit adăpost la PNL, care i-a făcut parlamentari.

Dar cea mai mare prostie, care a ridicat PSD-ul și a coborât PNL-ul a fost închiderea piețelor, școlilor și bisericilor, la sfatul lui Raed Arafat, cel care a condus așa-zisa bătălie cu epidemia de coronavirus. Nu se poate să lași o națiune creștină la mâna hachițelor acestui individ, care nu pricepe rădăcinile poporului și pe care eu îl suspectez, din motive solide, că are o problemă personală cu creștinii. 

Pe scurt, PSD a câștigat aceste alegeri fiindcă PNL-ul și USR-ul i-au permis să fure și să își refacă trupa banditească. Și, cum a câștigat, cum a scos capul, să muște.

Stimați lideri ai taberei anti-PSD, ați făcut cumplita greșeală ca, după ce ați dat jos guvernul Dăncilă, să vă prefaceți că credeți că PSD-ul este un partid democratic. Ați abandonat orice efort de a scoate în afara legii această grupare infracțională. Cumplită greșeală. Acum, o plătiți. 

Personal, nu voi abandona: banda denumită PSD trebuie radiată din registrul partidelor. 

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.