Parlamentare 2020. Ana Birchall spulberă PSD la vot: "România trebuie să redevină o țară normală!"


Parlamentare 2020. Ana Birchall spulberă PSD la vot: "România trebuie să redevină o țară normală!"

Fostul ministru al Justiției, Ana Birchall, a spulberat PSD la vot la alegerile parlamentare, spunând că a votat "pentru pentru o Românie a normalității, o Românie în care valoarea, profesionalismul și cinstea să primeze".

De asemenea, Birchall a mai subliniat că a votat cu gândul la românii din Diaspora: "Votul de astăzi este într-un fel un vot și pentru ei, un vot care poate însemna încă un pas, unul mare și foarte important, în demersul de a le crea premisele pentru a reveni acasă. Pentru că, pentru fiecare român, România înseamnă ACASĂ". 

"Am votat astăzi cu speranța că, în următorii 4 ani cel puțin, valoarea, profesionalismul, cinstea, buna credință și bunul simț vor întări România pe drumul ei pro-european și pro-atlantic. România trebuie să redevină o țară normală, o țară care se dezvoltă, o țară pentru care fiecare cetățean contează. În votul de astăzi stă puterea fiecăruia dintre noi de a contribui la reconstrucția și dezvoltarea țării noastre pe o bază a valorilor europene și transatlantice. Am votat pentru români și pentru România meritocrației, a profesionalismului, a respectului față de lege și față de domnia legii!  

Și votul dumneavoastră contează și de aceea vă îndemn să nu-l irosiți, ci să mergeți la urne și să puneți ștampila acolo unde vă dictează conștiința.  

Cu toții vrem să ne fie bine la noi în țară, dar pentru aceasta este nevoie ca România să redevină un loc unde să se trăiască ușor, frumos și bine.

Am votat azi și cu gândul la milioanele de români care, dintr-un motiv sau altul, sunt departe de țara lor. Votul de astăzi este într-un fel un vot și pentru ei, un vot care poate însemna încă un pas, unul mare și foarte important, în demersul de a le crea premisele pentru a reveni acasă. Pentru că, pentru fiecare român, România înseamnă ACASĂ.

Vă invit să votăm pentru o Românie pe care să o dezvoltăm împreună! Să votăm pentru o Românie a normalității, o Românie în care valoarea, profesionalismul și cinstea să primeze! Să votăm pentru un viitor în care familia, tradiția și credința rămân valori fundamentale ale unui popor parcă prea des încercat!

Îndemnul meu se îndreaptă atât către tinerii care abia au pășit pe scena maturității, dar și către cei vârstnici, a căror înțelepciune și experiență reprezintă o comoară ce trebuie valorificată în beneficiul unui viitor mai bun.

Sper ca în această zi să ne regăsim puterea de a fi uniți în jurul acelor obiective și valori care ne reprezintă și care ne pot reda locul binemeritat în lume. România are un potențial enorm ce așteaptă să fie descătușat.  

Buletinul de vot este biletul către o destinație a demnității,  a dezvoltării și a prosperității pe care toți românii o merită! Vă invit să mergeți la vot!  

Viitorul României depinde de fiecare dintre noi!".

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.