ANIVERSARE În 2 ani de existență, „PODUL” a fost citit de o Românie Întreagă. La propriu. Vă mulțumim!


ANIVERSARE În 2 ani de existență, „PODUL” a fost citit de o Românie Întreagă. La propriu. Vă mulțumim!

Publicația online „Podul” împlinește astăzi doi ani de existență. Cu 100 mai puțin decât România. „Podul” s-a născut în aceeași zi memorabilă de 1 Decembrie. 2018, în loc de 1918.  O aniversare care nu ar fi fost posibilă fără Dumneavoastră, cititorii ”Podul”.  Un motiv pentru a vă mulțumi și a vă invita să ne fiți alături în continuare.

În doi ani de zile, publicația noastră a fost citită de o Românie întreagă. La propriu. În cele 24 de luni de la apariția pe piața media din România, articolele publicate de noi au fost citite (afișate) de  22.678.985 ori. Cam cât populația României și a Basarabiei la un loc.  

O medie de 944.957 de afișări pe lună, potrivit cifrelor Google Analytics pe care le publicăm mai jos (click pe fotografii).

Câteva articole au depășit, fiecare, granița celor 100.000 de afișări.

Vă prezentăn topul acestora:

1. Pe 13 august 2019, „Podul” a publicat un articol despre antreprenorul Ștefan Mandachi, cel care a construit simbolic un metru de autostradă din banii săi. Articolul era, în fapt, un mesaj prin care Mandachi anunța că își închide un restaurant din cauza contribuțiilor și taxelor uriașe pe care trebuie să le plătească statului român.  El a precizat că valoarea contribuțiilor și a taxelor pentru un salariu a ajuns la 72%, un procent absolut uluitor.

Articolul a fost citit de 222.076 de ori și îl gășiți AICI

 

2. În data de 31 martie 2020, Iulian Fota, expert în securitate națională, a criticat o intervenție a secretarului de stat Raed Arafat de la Antena 3.  Raed Arafat s-a făcut că nu înțelege de ce unii medici au plecat de pe front în plin război cu COVID-19.  Iulian Fota a atras atenția că "doctorii au fost lăsați de izbeliște, fără măști performante, fără viziere, fără combinezoane, fără aparatură, fără teste". Fostul consilier prezidențial Iulian Fota s-a mirat cum indivizi precum Raed Arafat "mai au curajul să iasă la televizor și să bată câmpii".  

Articolul a fost citit de 165.100 de ori și îl găsiți AICI  

 

3. Un apel disperat al unui medic din Deva a strâns pe 13 mai 2020 nu mai puțin de 158.662 citiri.

„Nu mai pot să tac. Spitalul din Deva, cu peste 700 paturi și un personal de peste 1.200 de oameni, tratează 97 de bolnavi COVID, din care peste 80% asimptomatici. Adevărații bolnavi mor cu zile, cerșind ajutor pe la porțile spitalelor apropiate… Cât vă mai rabdă pământul?!”, a declarat  pentru „Libertatea” Corina Laura Feier, directorul economic al Spitalului din Deva. Unitatea medicală din Deva a stat mai mult goală, pentru că a fost obligată să trateze numai pacienții cu SARS-CoV-2, a mai spus ea. „Cei 1.200 de oameni ai personalului medical au tratat doar 97 de oameni, dintre care peste 80% asimptomatici”, în condițiile în care ceilalți bolnavi grav nu au unde să se trateze.

 Articolul îl găsiți AICI

 

4. Pe 24 martie 2020, editorialul cunoscutei jurnaliste de investigații Carmen Dumitrescu, care a scris pentru o vreme și pentru „Podul” a fost citit de 145.111 de ori.

„Dar suntem aici unde suntem. Și acum vom plăti iar pentru amante, pentru pile, pentru rubedenii, pentru șoferi, pentru acțiuni la purtător...

Dar de data asta nu cu bani publici, așa cum suntem obișnuiți. Ci cu viața celor pe care îi iubim. Statul nu e o entitate de neatins. E ceea ce noi am construit și ceea ce noi am tolerat. Iar acum va fi greu. Pentru că totul se plătește și iată că a venit și ziua scadenței...”, a scris Carmen Dumitrescu.

Editorialul integral îl puteți găsi AICI

 

5. „Dimensiunea șpăgii. Sorina Pintea și-a comandat magistrală privată de gaze pentru VILOIUL de sute de metri pătrați, nedeclarat, din Băița-Maramureș. IMOBILUL uriaș este construit pe un teren de aproape un hectar, are piscină și un deal” a fost titlul unui articol publicat de „Podul” în 6 martie 2020, care a fost accesat de 110.388 de ori.

Articolul a dezvăluit averea fostului ministru PSD al Sănătății, după punerea sa sub acuzare de către DNA.

Articolul poate fi citit AICI

 

6. În data de 9 mai 2019, „Podul” a înregistrat un nou record de trafic. Articolul intitulat „Rovana Plumb, Carmen Avram și Codrin Ștefănescu, alergați pe străzile Iașiului” a fost citit de 106.452 de ori. Un cameraman a surprins imagini incredibile după un miting PSD de la Iași organizat chiar de ziua Europei.

Puteți citi articolul AICI

-----------------------------------------------------

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară la https://www.patreon.com/podul.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.