Ștefan Voloșeniuc, îndemn la vot către românii din Diaspora: "Să nu vă fie frică de pandemie. Uitați-vă la frații noștri de peste Prut. Au ieșit în număr foarte, foarte mare și au reușit să schimbe președintele Moldovei"


Ștefan Voloșeniuc, îndemn la vot către românii din Diaspora: "Să nu vă fie frică de pandemie. Uitați-vă la frații noștri de peste Prut. Au ieșit în număr foarte, foarte mare și au reușit să schimbe președintele Moldovei"

Antreprenorul Ștefan Voloșeniuc, candidat independent pe Diaspora la Senat, a lansat un îndemn la vot către români, o prezență mare pe 6 decembrie însemnând transmiterea unui mesaj clar către întreaga clasă politică: "Partidelor, treziți-vă! Vrem o altă politică! Vrem o abordare de la om la om! Ne-am săturat în ultimii 30 de ani să ne conduceți ca pe niște proști".

"Au fost câteva săptămâni intense. Această campanie ca independent a fost foarte, foarte grea. Dar a fost o experiență deosebită. Am fost înconjurat pe pagina de Facebook, prin locurile în care m-am deplasat de oameni deosebiți, de oameni extraordinari. Vă mulțumesc din suflet! Asta înseamnă foarte, foarte mult pentru mine. 

Haideți să ieșim la vot și să punem ștampila pe buletinul de vot. Asta va face diferența cu adevărat, asta va transmite un mesaj foarte clar la București: "Partidelor, treziți-vă! Vrem o altă politică! Vrem o abordare de la om la om! Ne-am săturat în ultimii 30 de ani să ne conduceți ca pe niște proști". Alegerea vă aparține. Eu m-am zbătut, dar acum voi aveți ultimul cuvânt. Am încredere în voi, am încredere în România. Am încredere în Dumnezeu că acest popor mai poate. Vă aștept la vot pe toți! Vă mulțumesc și împreună vom reuși!", a transmis Voloșeniuc într-un video publicat pe Facebook. 

Vedeți video: 


Totodată, Voloșeniuc le-a transmis românilor din Diaspora să nu le fie teamă de pandemie și să iasă la vot precum au ieșit frații noștri de peste Prut, reușind să aducă victoria Maiei Sandu în alegerile prezidențiale. 

"Am stat și m-am gândit logic. Merită să sacrificăm o zi sau mai așteptăm 1400 de zile ca să avem șansa să votăm? Răspunsul e evident, că merită să sacrificăm câteva ore dintr-o zi pentru a face diferența pe următorii 4 ani. Diaspora o să conteze pentru politrucii de la București atunci când va ieși la vot în număr mare. Să nu vă fie frică de pandemie. Uitați-vă la frații noștri de peste Prut. Au ieșit în număr foarte, foarte mare și au reușit să schimbe președintele Moldovei. Voi puteți să faceți același lucru. Puteți ieși la vot, vă protejați, vă luați mască. Avem peste 700 de secții de votare unde putem să ne ducem în 2 zile, sâmbătă și duminică. Haideți să o facem, haideți să arătăm că se poate! Vă aștept sâmbătă și duminică pe toți la vot!", a precizat candidatul independent la Senat pe Diaspora. 

Vedeți video: 


Pe final, Voloșeniuc a subliniat că majoritatea politicienilor care au obținut un loc în Parlament pe Diaspora "n-au făcut decât să se ascundă după o listă de partid, să doarmă în băncile Parlamentului, bucurându-se de statutul de parlamentari ai Diasporei".

"Pe 5 și 6 decembrie, românii din Diaspora sunt chemați la urne, să aleagă deputații și senatorii care îi vor reprezenta în Parlamentul României.

După 6 decembrie, vor urma 4 ani în care parlamentarii aleși vor trebui să fie o voce a românilor din Diaspora. Să prezinte problemele cu care ne confruntăm și să găsească cele mai potrivite soluții pentru a le rezolva.

Vă rog să țineți cont că avem astfel de parlamentari ai Diasporei, de mai bine de 12 ani, și vă invit să vă puneți următoarea întrebare: cine m-a reprezentat, până acum, pe mine?

Dacă nu găsiți un răspuns, înseamnă că cei care ar fi trebuit să fie o Voce, cei pe care ar fi trebuit să îi cunoașteți, n-au făcut decât să se ascundă după o listă de partid. Să doarmă în băncile Parlamentului, bucurându-se de statutul de "parlamentari ai Diasporei".

Eu, Ștefan Voloșeniuc, am ales să candidez ca independent pentru a vă reprezenta ca senator în Parlamentul României. Locuiesc în Diaspora de aproape 20 de ani, îi cunosc problemele și voi lupta să fiu nu doar o Voce, dar un parlamentar pe care să îl cunoașteți și să îi puteți adresa problemele cu care vă confruntați.

Pe 5 și 6 decembrie vă aștept alături de mine. Oriunde v-ați afla, în linkul de mai jos veți găsi secțiile de votare cele mai apropiate, pentru a vă exprima votul.

Vă invit să o faceți și să aveți încredere într-o Voce independentă, pentru o Diasporă Unită, Puternică și Respectată.

Împreună suntem mai puternici", a conchis antreprenorul. 

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.