Alegerile din SUA n-au fost corecte! Violență, cenzură și fraudă ca-n Duminica Orbului, sub Iliescu


Alegerile din SUA n-au fost corecte! Violență, cenzură și fraudă ca-n Duminica Orbului, sub Iliescu

Vă invit să vă amintiți de vara lui 2012, când Traian Băsescu era suspendat din funcția de președinte și-și ținea conferințele de presă într-un garaj. Ei bine, în acele zile, de ură uselistă, nici o televiziune afiliată marilor moguli, nici măcar Antena 3, nu și-a permis să-l cenzureze pe Băsescu. În SUA, a devenit un fapt obișnuit ca președintele țării să fie cenzurat de rețelele de televiziune. NBC l-a întrerupt pe Trump după doar două minute! Un domn aflat în studio a decis, de la sine putere, că președintele minte. Închipuiți-vă că Mihai Gâdea sau Victor Ciutacu au dreptul să stabilească dacă șeful statului minte și pot să-l scoată din emisie.

Acesta este doar un exemplu pentru care eu susțin că alegerile din SUA nu au fost libere și nici corecte. Sondajele arată că 70% dintre republicani gândesc la fel ca mine. 

  • Opiniile republicanilor au fost constant cenzurate în presă și pe rețelele sociale.
  • Radicalii din BLM și Antifa au dus campanii de amenințare și intimidare a susținătorilor și sponsorilor lui Trump. Chiar și zilele acestea, după alegeri, congresswomen Alexandria Ocasio-Cortez și un lider Antifa au sugerat alcătuirea unor liste negre cu aceștia, pentru ca nimeni să nu-i angajeze pe susținătorii lui Trump și să fie trași la răspundere pentru opiniile lor.
  • Grupări violente au atacat mitingurile organizate de fanii președintelui SUA. Cel puțin un astfel de fan a fost ucis, iar presa pro-democrată s-a grăbit să justifice această crimă, afirmând că cel ucis era un “extremist“. Părea că e OK, justificabil, să omori “extremiști“.
  • Sondaje manipulate anunțau că Biden câștigă la pas, cu o diferență de 10%. S-au dovedit a fi niște minciuni. Care era rolul lor? Să descurajeze republicanii să vină la urne.

Nici măcar în primăvara lui 1990, când Iliescu dorea ca, prin alegeri libere, să pună mâna pe toată puterea și să lichideze opoziția democratică, nu s-au văzut asemenea scene în România. 

Însă lovitura de grație pentru mecanismele democratice a fost dată de votul masiv prin poștă, imposibil de controlat. Orice mort putea primi un buletin de vot. În Pennsylvania erau 21.000 de răposați pe listele de vot, iar acum ar trebui verificat dacă nu cumva ei au și votat efectiv. 

De aceea, Partidul Republican îl susține pe Trump în demersul său de contestare a rezultatelor preliminare a alegerilor. Este un demers pe deplin legal. 

Sunt convins că în Statele Unite sunt judecători corecți și vom restabili adevărul!

Acest articol este și o lecție, dacă-mi permiteți, pentru prietenii din România: dacă Biden își impune frauda, ne întoarcem la zilele în care PSD își permitea să scoată morții la vot. Ciolacu va trage concluzia că, dacă în SUA se pot petrece asemenea grozăvii, de ce n-ar încerca și el! 

 

 

 

 

 

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.