Sleepy Joe visează cum va moțăi prin Casa Albă, staliniștii din spatele lui pregătesc răzbunarea!


Sleepy Joe visează cum va moțăi prin Casa Albă, staliniștii din spatele lui pregătesc răzbunarea!

L-am urmărit pe Joe Biden anunțând, cu voce de robot cu bateriile consumate, că vrea o națiune unită și declarând că el va fi un președinte al tuturor americanilor. Vorbe goale! Am auzit de nenumărate ori acest discurs și niciodată n-a fost mai fals.

Cu câteva ore înainte ca Biden să-și rostească speech-ul formal și gol de conținut, unul dintre liderii aripii dure a Partidului Democrat, Alexandria Ocasio-Cortez, cerea, pe Twitter să se arhiveze mesajele “sicofanților“ lui Trump, ca nu cumva aceștia să le șteargă. Puțin mai târziu, un lider Antifa prelua și dezvolta ideea: să se facă o hartă cu donatorii Partidului Republican, iar vecinii lor să-i ia la întrebări pentru această crimă de conștiință. Mustrarea donatorilor republicani ar trebui să fie fără violență, scria acest lider Antifa, dar toată lumea a priceput mesajul...

Ideea lui Ocasio-Cortez și a liderilor Antifa nu este nouă: așa încep toate dictaturile, când preiau puterea. Mai întâi îi identifică pe adversarii politici – pe toți, să nu scape vreunul și să acționeze în subteran – iar apoi îi înhață, îi bagă în dubă și-i bagă la pușcărie. Sau la vreun canal, să moară muncind. Sau, dacă se grăbește, îi împușcă. 

Primele semne ale cenzurii de tip comunist s-au văzut deja: televiziunile afiliate Partidului Democrat l-au cenzurat pe președintele SUA și i-au întrerupt conferințele de presă după doar două minute. Twitter își permite să atace fiecare mesaj al lui Donald Trump. Nici măcar Antena 3 nu îndrăznea, între 2012 și 2014, să întrerupă conferințele de presă ale președintelui Traian Băsescu. Chiar și când acesta era suspendat, declarațiile sale erau preluate integral. 

Celor care visează să impună cu forța comunismul, aici, în SUA, sau care cred că ne intimidează cu amenințările lor, le spun că se grăbesc. Constituția SUA este în vigoare. Al doilea amendament la Constituție, care permite fiecărui cetățean să dețină arme, este în vigoare. Până în septembrie 2020, în SUA s-au vândut 17 milioane de arme, un record. Și, ca să fie clar de ce s-au înarmat americanii, vă spun că precedentul record al vânzărilor de arme a fost în 2016, când Hillary Clinton se pregătea să ajungă la Casa Albă. 

Neo-marxiștii din SUA – de fapt, niște staliniști intoleranți și violenți – sunt cam surescitați, își închipuie că deja au preluat puterea și vor să-i strivească pe toți cei care li se opun. Este bine că aflăm ce planuri au. Joe Biden tace, nu s-a delimitat nici o clipă de declarațiile extremiste ale doamnei Ocasio-Cortez. 

Sunt însă destul de relaxat: Donald Trump este la Casa Albă și este președintele SUA. Iar americanii știu să-și apere libertatea. 

 

 

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.