FOTO. Anca Alexandrescu, fosta consilieră a lui Dragnea, susține că Gabriel Oprea i-a trimis un livret militar cu grad de OFIȚER


FOTO. Anca Alexandrescu, fosta consilieră a lui Dragnea, susține că Gabriel Oprea i-a trimis un livret militar cu grad de OFIȚER

Fosta consilieră a pușcăriașului Liviu Dragnea – am numit-o pe controversata Anca Alexandrescu – a prezentat, la Realitatea TV, un livret militar cu numele ei, cu grad de locotenent-colonel, pe care susține că l-a primit ”cadou” de ziua ei, în 2010, chiar de la generalul Gabriel Oprea, care pe atunci era ditai ministrul al Apărării. 

Anca Alexandrescu insistă că a primit livretul militar prin poștă și că ea nu ar fi avut nici cea mai mica legătură cu emiterea acestuia. 

Fosta consilieră a lui Dragnea a spus că va prezenta, miercuri, mai multe informații despre livretul militar.  

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.