O jurnalistă premiată de Ambasada SUA îl nimicește pe Predoiu. Bilanț la un an de mandat: "Se face că vrea desființarea SS, cam așa, la anu' și la mulți ani! Nici o lege a Justiției nu a fost reparată!". Care sunt celelalte eșecuri ale MJ


O jurnalistă premiată de Ambasada SUA îl nimicește pe Predoiu. Bilanț la un an de mandat: "Se face că vrea desființarea SS, cam așa, la anu' și la mulți ani! Nici o lege a Justiției nu a fost reparată!". Care sunt celelalte eșecuri ale MJ

Jurnalista Ondine Gherguț, premiată de ambasada SUA pentru anchetele sale, a publicat luni un mesaj virulent pe Facebook în care arată cât de nociv este Cătălin Predoiu pentru justiția din România, dar și pentru PNL din punct de vedere electoral. 

În acest sens, Gherguț a făcut un scurt bilanț al ministrului Justiției Cătălin Predoiu, la un an de mandat, atrăgând atenția că Secția Specială nu a fost desființată, legile justiției linșate de camarila PSDragnea nu au fost reparate, dar nu numai, existând și alte eșecuri ale acestuia în consolidarea statului de drept. 

"A trecut un an de guvernare și PNL încă NU a reușit să desființeze Secția Specială de anchetare a magistraților .

Ministrul Justiției, Predoiul mafioților, se face că vrea desființarea secției speciale de hăituit magistrați, cam așa, la anu' și la mulți ani!, asta ca să amorțească criticile Comisiei Europene, ale Comisiei de la Veneția, ale GRECO, ale majorității magistraților din România și ale românilor care încă n-au fost spălați pe creier de penalii României care dețin trusturi de presă precum Felix voiculescul antenutzelor, ghiță TV, ca și de jurnaliștii care au făcut averi apărându-i pe penali.

Cine or fi? chireac și mama, ciutacu, luju, andronicusul udrei, cristoiul-secu, vîntu, udrea și cine-o mai fi, cristache-bani publici ori de pe-alăturea și muuuulți alții.

A trecut un an de guvernare PNL și nici o lege a Justiției nu a fost reparată! Mizeriile lui IORDACHE-TUDOREL lucrează în continuare pentru penali!

A trecut un an de minciuni și promovările la Înalta Curte tot pe ochi frumoși se fac. Încet, pe tăcute, gruparea SAVONEA din CSM populează instanța supremă cu judecători ușor de controlat de mafia politică.

A mai trecut un an și legea de funcționare a CSM nu s-a schimbat, așa că forumul magistraților va fi controlat și în următorul mandat de grupările subterane din justiție.

A mai trecut un an și procurorii tot de ministrul Justiției depind, ministru numit politic, tot pe criterii de gașcă. La rându-i, ministrul îi alege pe procurorul general, pe procurorii șefi, csm-ul și președintele țării având mai mult rol decorativ, care mimează regulile democrației.

A mai trecut un an...

...însă vin alegerile și vom avea și noi ștampila VOTAT, vom avea și noi puterea!

Nu mai votez PNL, m-am săturat de minciuni!", a scris jurnalista pe Facebook. 

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.