VIDEO: AGENTUL ”Morsa Competentă”. Robert Turcescu, acuzație explozivă: ”Bogdan Chirieac este colonel sub acoperire!”


VIDEO: AGENTUL ”Morsa Competentă”. Robert Turcescu, acuzație explozivă: ”Bogdan Chirieac este colonel sub acoperire!”

Într-un dialog recent cu revoluționarul Marian Ceaușescu, deputatul Robert Turcescu susține că fostul jurnalist Bogdan Chirieac (aka ”Morsa competentă”) este colonel sub acoperire. Având în vedere că acuzația vine de la un fost acoperit care s-a detonat în direct, informația e destul de interesantă, mai cu seamă că vizează un vajnic luptător împotriva așa-zisului stat paralel, care e racordat non-stop la banii publici. 

De asemenea, Turcescu susține că și căpetenia UDMR-istă Kelemen Hunor are grade babane pe umăr, din aceleași considerente securistice.

Vă prezentăm acuzațiile fostului jurnalist: 

Robert Turcescu: Erau 2500 de oameni în situația asta. Aveam același grad ca al doamnei Kovesi, locotenent-colonel. Kelemen Hunor era doar colonel. Bogdan Chirieac era mai mare în grad, colonel plin. Sunt 2500 de nume pe toate listele de avansări făcute de Oprea în 2010, 2011, 2012. 

Marian Ceaușescu: Meritați acest grad?

Turcescu: Nu. De ce să-l merit? Eu nici n-am făcut armata. 

Marian Ceaușescu: Mai aveți acel grad?

Turcescu: Nu.

Vedeți video: 



„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.