Asasinarea profesorului Samuel Paty a dus la o schimbare de paradigmă în lupta antiteroristă. În sfârșit


Asasinarea profesorului Samuel Paty a dus la o schimbare de paradigmă în lupta antiteroristă. În sfârșit

Este pentru prima dată când sunt arestați toți cei care au participat moral. Elevii, părinții, liderii comunitatii radicalizate. Cei care au avut curajul să îl denigreze public pe profesor, să îl reclame la conducerea școlii și la Inspectorat. Care au lansat o petiție împotriva sa și i-au învinuit de ”fascism” pe părinții care au refuzat să semneze. Sunt toți vinovați.

Vor fi închise multe asociații care luptau împotriva ”islamofobiei”. O altă minciună care își găsește sfârșitul.

Vor fi expulzați câteva sute de radicalizați de origine străină. Se va sfârși ”dreptul la azil” pentru dușmanii Republicii. Se pune în discuție altă aberație, protecția acordată în orb ”minorilor izolați”.

Se poate, deci. Este momentul în care sunt lăsați să lucreze oamenii pricepuți din domeniu. Parchetul specializat, serviciile de informații și poliția. Știau și până acum ce au de făcut, acum sunt lăsați să o facă.

Intelectualii colaboratori ”umaniști” de stânga nu se simt nici ei prea bine. Se grăbesc să condamne crima și au uitat plăcile cu ”să nu profite extrema dreaptă”. Au și ei o vină imensă. Sper să fie următorii pe lista oprobriului public.

Au apărut la lumină niște oameni uitați. Musulmanii zdraveni la cap. Cei care erau până acum amenințați de către islamiști si puțin protejați de stat. Trăiau și ei cu frica de a fi asasinați. Imamii care sunt dintre ei au făcut sluje pentru profesorul francez, pe care l-au declarat martir. Pe ucigaș și pe cei care gândesc ca el i-au declarat ca îndrăciți. Nu există vreun paradis pentru ei.

Franța merită să scape de acestă boală gravă. Să sperăm că va reuși.

 

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.