Incompetentul Cătălin Predoiu, premiat cu primul loc pe listele PNL Prahova. Tupeu incredibil


Incompetentul Cătălin Predoiu, premiat cu primul loc pe listele PNL Prahova. Tupeu incredibil

La Prahova, primul pe lista PNL la Camera Deputaților se pare că va fi Cătălin Predoiu.

Dânsul este din Buzău și a candidat la Primăria din București. Prahovean get beget.

Candidatura lui la București a fost o catastrofă, care a permis alegerea Gabrielei Firea, acum patru ani. Ca ministru al Justiției este tot o catastrofă, care merge pe urmele PSD. Ar fi trebuit demis de mult.

A fost și președintele organizației PNL București, cu un management extrem de slab. A fost schimbat pentru incompetență. Cum sa fie premiat cu primul loc în altă organizație, în care nu a muncit nici un minut? Cât tupeu îți trebuie ca să îi dai la o parte pe cei care au făcut ca PNL Prahova să aibă rezultate foarte bune?

Ce vină au prahovenii să aibă așa un ”cap de listă”? Revoltator, sper să nu rămână așa.

Fără buzoieni în funcții publice prahovene. 

 

 

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.