VIDEO O credincioasă care purta mască la pelerinaj la Sf. Parascheva a fost atacată de o "anti-botnițară"


VIDEO O credincioasă care purta mască la pelerinaj la Sf. Parascheva a fost atacată de o "anti-botnițară"

Mii de credincioși s-au aflat miercuri la Mitropolia din Iaşi în pelerinaj la Sfânta Parascheva. Printre aceștia au fost și credincioși care au declarat pentru presă că ei nu cred în existența COVID-19.

La un moment dat, o credincioasă care purta mască pentru a se proteja a reclamat faptul că a fost atacată de persoanele "anti-botniță" din mulțime, situație care s-a putut observa ulterior pe un live realizat de publicația Epoch Times. Concret, femeia țipa de la distanță către camera de filmat că o altă persoană i-a rupt masca. La scurt timp, o "anti-botnițară", care a simțit nevoia să afirme pentru presă că nu se teme de COVID-19 şi că pandemia este o "minciună" vehiculată de autorităţi ca să ne "vândă ordinii mondiale", a început să tragă de masca purtată de credincioasa la care am făcut referire anterior, punându-i sănătatea în pericol, ceea ce nu este deloc creștinește.

Vedeți video:



Redăm dialogul pe care l-a avut luptătoarea "anti-botniță" cu jurnalista Epoch Times, Loredana Diacu:

Pensionară: Eu nu mă tem de COVID. Asta-i minciună pe faţă, doamnă!

Reporter: Şi oamenii care sunt în spital?

Pensionară: Mor de cancer, de infarct, n-or muri de COVID. Lăsaţi-ne, doamnă! Am stat patru zile aici fără mască şi nu am niciun COVID şi am diabet de 26 de ani. Să nu mintă poporul! Doamnă, să nu mintă poporul! Nu vă gândiţi că ne vând ordinii mondiale! Nu vă gândiţi toate ţărili, Europa va dispărea! Vă spun eu, până nu o să vă pună pecetea, cum nu poţi să te urci în autobuz fără mască sau la magazin să faci cumpărături, aşa nu ai să poţi mânca.

Reporter: Doamnă, şi dacă virusul există şi vă îmbolnăviţi?

Pensionară: Ura şi la revedere, măcar mor pentru Hristos! Pentru ce au pus atâtea ţarcuri? Dar ce, suntem oi, vite, animale? Suntem oameni, creştini. Măcar dacă mor, mor pentru Hristos!

Reporter: Şi dacă îmbolnăviţi pe altul care nu vrea să moară?

Pensionară: Dar eu nu am COVID! Nu am. Nu am nicio simptomă. Nu mi-e rău, nu ameţesc, nu vomit, nu mă doare capul, nu îmi curge nasul.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.