Buzatu, discurs anti-mască chiar de miercurea neagră: "Nu cred că mă poate proteja!"


Buzatu, discurs anti-mască chiar de miercurea neagră: "Nu cred că mă poate proteja!"

Liderul PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, cel care a pus la îndoială existența COVID-19, face o nouă declarație năucitoare în cea mai neagră zi a pandemiei. Șeful PSD mărturisește că nu crede că masca îl poate proteja. Acesta afirmă că singurul considerent pentru care poartă masca este pentru a nu jigni cetățenii.

 „Am și protestat împotriva simplității unor măsuri aplicate și în special împotriva acelor măsuri care nu ne-au protejat foarte tare. Că purtarea excesivă a măștilor inclusiv în somn nu a dus la rezolvarea infectării cu virusul respectiv”, declară liderul PSD Vaslui.

Totodată, întrebat ce măsuri aplică în lupta împotriva virusului, Buzatu mărturisește că aplică măsuri comune: „Folosesc dezinfectante, nu stau chiar... am folosit și masca dacă mă duc la adunări sau dacă intru în magazine. Nu cred că mă poate proteja, dar țin cont de oameni și nu vreau să îi jignesc adoptând o atitudine sfidătoare”.

Dumitru Buzatu este același personaj care milita împotriva legii carantinării, punând la îndoială existența COVID-19, de față cu colegii săi, iar în timpul unei ședințe online i-a jignit chiar, catalogându-i ca fiind „proști”.

CITIȚI ȘI: Buzatu și Olguța, cei mai agresivi conspiraționiști din PSD. Baronul de Vaslui și-a insultat colegii de partid care spun că există COVID-19

CITIȚI ȘI: Baronul Buzatu o ține pe a lui, deși sunt tot mai mulți infectați la Vaslui: „Eu nu cred în coronavirus”/„Terminați cu masca! N-a dovedit nimeni că masca este un panaceu”

CITIȚI ȘI: A murit consilierul lui Dumitru Buzatu, răpus de COVIDUL care „nu există”. Baronul roșu de Vaslui este negaționist convins și refuză să poarte masca sanitară

Subliniem că în ultimele 24 de ore au fost raportate 2958 de cazuri noi de infectare cu coronavirus, cele mai multe de la începutul pandemiei. De asemenea, au fost raportate 82 de decese, un nou record negativ al deceselor raportate într-o singură zi. 17 decese nu sunt, însă, din ultimele 24 de ore, precizează autoritățile. Astfel, în ultimele 24 de ore s-au înregistrat 66 de decese. Este un nou record și în cazul pacienților infectați la ATI: 612 români sunt în stare gravă.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.