CAPCANA interlopului R. Usatâi, agent al serviciilor secrete rusești: de ce apar acum fumigenele privind locația lui Plahotniuc. Moscova și lătrăii ei


CAPCANA interlopului R. Usatâi, agent al serviciilor secrete rusești: de ce apar acum fumigenele privind locația lui Plahotniuc. Moscova și lătrăii ei

Interlopul rus, R. Usatâi, pe care Moscova îl pregătește să-l schimbe cu Dodon la funcția de șef de gubernie la Chișinău, nu trebuie să-și facă mare bătaie de cap cu mersul campaniei sale electorale.

Este de ajuns ca acesta să arunce pe piața mediatică fumigene despre locul aflării, sosirii sau plecării unui alt interlop politic, V. Plahotniuc, concurentul său de bază, aflat în disgrația Moscovei.

Cine îi furnizează interlopului R. Usatâi informații de tot felul referitoare la Plahotniuc sau la alți interlopi politici din Republica Moldova?

Evident, serviciile secrete ale Federației Ruse!

Nu-ți trebuie mari eforturi pentru a câștiga simpatia unui electorat prostit și ușor de manipulat, devenit, de ani buni, victimă irecuperabilă a monstruoasei mașinării propagandistice rusești.

Uitați-vă cât de copios este citat interlopul R. Usatâi, aproape zilnic, de absolut toată presa din Republica Moldova la doar cea mai neînsemnată, dar foarte urât mirositoare, beșină propagandistică emisă de el!

Care este subiectul cel mai incitant, mai fierbinte, care prinde repede și cel mai tare acum la alegătorii din Republica Moldova?

Evident, o știre despre locul aflării lui Plahotniuc, bine șlefuită în laboratoarele rețelei rusești și transmisă în chip și limbaj huliganic de interlopul Rusiei.

Nu vedeți cum marea majoritate a populației noastre, iubitoare de televiziuni cu show-ri rusești și cucerită totalmente de atmosfera limbii ruse, a jargonului rusesc, foarte viu încă în acest teritoriu românesc înstrăinat, rămâne încântată, cade în cur de bucurie când îl ascultă, când îl vede la televizor sau pe rețelele de socializare pe un interlop ca R. Usatâi?!

Lucrurile iau o întorsătură și mai ciudată dacă unei asemenea scule a serviciilor rusești i se dă și o alură de reprezentant democratic al „societății moldovenești”, fiind introdus, nu fără concursul altor concurenți electorali, inclusiv al lui Dorin Chirtoacă, în circuitul politic european sau internațional.

Numai cât face în acest sens recentul „denunț” despre fraudarea viitoarelor alegeri prezidențiale de către I. Dodon, adresat organismelor internaționale, semnat, alături de R. Usatâi, și de M. Sandu, A. Năstase, T. Deliu, O. Țâcu și, bineînțeles, D. Chirtoacă!

Pur și simplu, te umflă râsul!

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.