VIDEO Candidatul PNL la șefia CJ Bacău acuză PSD de o fraudare masivă a votului: "Cer în acest moment suspendarea procesului de alegeri!"


VIDEO Candidatul PNL la șefia CJ Bacău acuză PSD de o fraudare masivă a votului: "Cer în acest moment suspendarea procesului de alegeri!"

Deputatul Ionel Palăr, care candidează din partea PNL pentru preşedinţia Consiliului Judeţean Bacău, susţine că în judeţul Bacău "se încearcă fraudarea" votului pentru preşedintele Consiliului Judeţean, afirmând că se dau două buletine de vot pentru CJ, dar nu se dau buletine pentru alegerea preşedintelui CJ.

Palăr: "Avem semnale atât din municipiul Bacău, cât și de la secții din județ, că alegătorilor li se dau câte două buletine pentru consiliul județean și nu și buletinul pentru președintele Consiliului Județean. Schema la care recurg cei de la PSD este aparent simplă: dau două buletine la consiliul local sau consiliul județean alegătorilor obișnuiți, iar membrii și simpatizanții care votează sigur cu PSD primesc câte două buletine pentru președintele de Consiliu Județean sau pentru primar.

Această tactică este aplicată în tot județul, în încercarea de a frauda votul și de a influența rezultatele alegerilor

Am depus acum la Biroul Electoral Județean o solicitare prin care am cerut președintelui BEJ să dispună către toți președinții de circumscripții electorale din județ renumărarea buletinelor de vot nefolosite".

Vedeți video 1:


Vedeți video 2:


"Cer în acest moment suspendarea procesului de alegeri şi renumărarea tuturor buletinelor, pentru că avem două secţii în Bacău dovedite până acum, două secţii în Buhuşi, o secţie la Preluci-Agăş, şi în acest moment încep să curgă informaţiile de la colegii mei că acest lucru se întâmplă aproape peste tot în judeţ", a mai spus Palăr în ultimă cu câteva ore.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.