Un jurnalist acuză: CNA ar trebui să ia licența Antenei 3 după numeroasele campaniile de fake news plătite din bani publici


Un jurnalist acuză: CNA ar trebui să ia licența Antenei 3 după numeroasele campaniile de fake news plătite din bani publici

După scabroasele campanii de fake news plătite din bani publici și săvârșite într-o veselie, zi și noapte, CNA ar trebui să le ia licența tonomatelor cu fise de la Antena 3, susține jurnalistul Mircea Marian (Newsweek România), pe Facebook.

”În mod normal, pentru ce au făcut în această campanie, CNA trebuia să le ia licența. Aplicate sancțiuni gradual – amendă, suspendare emisie...  – și, la final, închiderea postului după ce, la sfârșit de campanie, au adus un penal pe post, ca să atace un candidat. Fără ca publicul să știe cine vorbește și fără ca acuzatul să se poată apăra, neștiind cine îl acuză. Un hoț în prime time la A3, în campanie, făcând “dezvăluiri” :)))

Dar, știu, CNA le va da, best case, o sancțiune ridicolă. Politica geme de proști și mereu se va găsi ba un guvern care să-i subvenționeze și să îl ierte pe Felix de returnarea banilor furați, ba vreo mediocritate care să îi gireze moral, spunând că așa va deveni popular în rândul frizerilor”, scrie Mircea Marian.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.