APEL către electorat. Clotilde Armand: ”PSD e un partid CRIMINAL! Nu uitați că aveți o putere fantastică: votul. Nu-l irosiți


APEL către electorat. Clotilde Armand: ”PSD e un partid CRIMINAL! Nu uitați că aveți o putere fantastică: votul. Nu-l irosiți

”PSD e un partid criminal, un partid clădit pe ură, dezbinare, devalizare și corupție!”, răbufnește candidata Alianței PNL-USR-PLUS la Primăria Sectorului 1, europarlamentara Clotilde Armand, pe Facebook, după ce edilul pesedist și dezastruos Dan Tudorache și-a asmuțit asupra ei presa obedientă și plătită din bani publici, care revarsă pretutindeni cele mai mizerabile campanii de fake news.

PSD nu și-a asmuțit asupra Clotildei Armand doar cele patru televiziuni și gașca de ziare/site-uri controlate de mogulii penali, ci și cei peste 20 de ”iepuri” agresivi pe care i-a travestit în candidați și i-a aruncat în luptă în speranța de a rupe voturi de la candidata Alianței PNL-USR-PLUS, care pleacă cu prima șansă în această confruntare.

Nu în ultimul rând – dincolo de procesele absurde și bolșevice pe care i le-a intentat, pentru a o intimida și a-i băga pumnul în gură –, Dan Tudorache își trimite vuvuzelele PSD-iste oriune se deplasează Clotilde Armand, prin sector, cu scopul de a isca scandal și isterie. Totodată, Poliția Locală S1 este o veritabilă armă de poliție politică în mâinile primarului PSD-ist, așa cum au dovedit-o deja dezvăluirile presei centrale.

Având în vedere toate aceste aspecte, Clotilde Armand lansează un apel sugestiv către electorat: ”Oameni buni, schimbare politică nu vine printr-un like sau comment. Nu se întâmplă pe Facebook. Nu uitați că aveți o putere fantastică: votul. Nu-l irosiți. Discutați cu prietenii și familia să meargă la vot. Alegerile acestea trebuie să fie despre viitorul nostru și despre cum vrem să-l trăim. Gândiți-vă la asta”.

Vă prezentăm în integralitate apelul europarlamentarei Clotilde Armand, candidata Alianței PNL-USR-PLUS la Primăria Sectorului 1:

”Pare că sunt vreo patru posturi TV care au început să mă ‹toace›, să fabrice o galaxie de știri false despre mine. Au creat atât de mult fake news în ultima săptămână încât acești falși jurnaliști se încurcă în propriile minciuni. Pe teren Poliția Locală a devenit arma actualului primar și face poliție politică. Oriunde mă deplasez prin sector la diverse acțiuni cu cetățenii apar și vuvuzelele PSD-iste menite să creeze scandal și isterie. Un partid criminal. Acesta este PSD. Nu e nici socialist, nici democratic. Este un partid clădit pe ură, dezbinare, devalizare și corupție. Majoritatea românilor îl cunosc mult mai bine decât mine (nu vreau să mai amintesc câte zile am stat împreună prin frig, ploaie și vânt apărând statul de drept, pentru că un pesedist cu apucături de dictator a vrut să scape de pușcărie și era gata să ne scoată din Europa).

Peste 20 de candidați la funcția de primar al Sectorului 1 și toți lansează atacuri abjecte către mine, echipa mea și Alianța USR PLUS în general. Evident, au găsit că o franțuzoaică care a ales să fie româncă este ''dușmanul poporului''. Niciun contracandidat cu un program, o viziune solidă pentru acest sector sau o dezbatere pe proiecte. Niciunul n-a luptat 4 ani de zile cot la cot cu PSD-ul lui Dragnea, Firea, Tudorache sau alți analfabeți funcțional din PSD. Dimpotrivă. Majoritatea au făcut blat în cinstea tunului din bani publici. Ce vor? Să ne închidă gura și să fure încă patru ani liniștiți. Da, patru ani risipiți din viața noastră. Pentru acest ideal și-au turat motoarele manipulării la maxim. Toate aceste lucruri apar după ce m-au dat în judecată și vor să îmi interzică să mai vorbesc despre furăciunile lor, despre combinațiile lor transpartinice.

Oameni buni, schimbare politică nu vine printr-un like sau comment. Nu se întâmplă pe Facebook. Nu uitați că aveți o putere fantastică: votul. Nu-l irosiți. Discutați cu prietenii și familia să meargă la vot. Alegerile acestea trebuie să fie despre viitorul nostru și despre cum vrem să-l trăim. Gândiți-vă la asta”.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.