VIDEO Radu Banciu: "Nu de asta a fost o Revoluție acum 30 de ani, ca să-l lăsăm pe Mitică Dragomir să urce liniștit în mașină!"


VIDEO Radu Banciu: "Nu de asta a fost o Revoluție acum 30 de ani, ca să-l lăsăm pe Mitică Dragomir să urce liniștit în mașină!"

Unul dintre candidații propuși de pesedista Gabriela Firea pentru listele Consiliului General al Municipiului București, Mitică Dragomir, a fost oprit cu greu de șoferul său, atunci când a încercat să-l lovească în repetate rânduri pe revoluționarul Marian Ceaușescu, care l-a așteptat la ieșirea de la televiziunea B1TV pentru a-l întreba despre trecutul comunist și pentru a-l apostrofa cu expresii precum "jigodie comunistă".


Jurnalistul Radu Banciu, care a asistat la întreaga scenă, urmărind-o din sediul televiziunii B1TV, a comentat în cadrul emisiunii că "nu de asta a fost o Revoluție acum 30 de ani, ca să-l lăsăm pe Mitică Dragomir să urce liniștit în mașină".

Radu Banciu: "Voiam să-i pun și eu o întrebare, dar erau alții mai iscusiți și care cu siguranță i-au pus întrebări mai bune decât i-aș fi pus eu. Cum să candidezi la 30 de ani de la Revoluție, tu care ești un pușcăriaș, un golănel, un amărât care ai făcut pușcărie în epoca Ceaușescu, ai fost cine ai fost toți anii aceștia și după 30 de ani n-ai găsit nimic mai bun decât să candidezi la Consiliul General?! Deci poporul ăsta nu merită mai mult decât un Mitică Dragomir la 30 de ani de la Revoluție, nu vorbim despre 12 zile. (...) Se mai aud discuțiile din stradă absolut firești, logice și corecte. Nu de asta a fost o Revoluție acum 30 de ani, ca să-l lăsăm pe Mitică Dragomir să urce liniștit în mașină. Mi se pare absolut corect acest lucru".

Vedeți video:



„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.