Tupeu de jagardea. Romașcanu nu e sigur că a înjurat jurnaliștii și plasează vina în cârca PNL: "Sunt convins că dumnealor, în spațiu privat, își aleg cu mare grijă cuvintele"


Tupeu de jagardea. Romașcanu nu e sigur că a înjurat jurnaliștii și plasează vina în cârca PNL: "Sunt convins că dumnealor, în spațiu privat, își aleg cu mare grijă cuvintele"

Deși înregistrarea video este mai mult decât clară, purtătorul de cuvânt al PSD, Lucian Romașcanu, dă de înțeles că nu este sigur că i-a înjurat pe jurnaliști, manifestându-și scuzele publice prin formule relative precum "se pare că am avut o scăpare de limbaj pe care o regret", respectiv "daca a existat o ieșire nepotrivită, aceasta a fost exclusiv generată de traseiștii acestei perioade".

Ce a spus Romașcanu despre jurnaliști: "Ăsta este sfârșitul unei frumoase prieteni. O să mai primească o p... în c.. toți". (citiți AICI despre context)

Înregistrarea video:



Mai mult decât atât, Romașcanu a dat vina pe PNL pentru ieșirea sa nervoasă, spunând că de vină sunt racolările pe care liberalii le-au făcut perioada aceasta din tabăra pesediștilor. Totodată, Romașcanu a arătat cu degetul înspre liberali, insinuând că și aceștia ar vorbi mai colorat în spațiul privat.

Romașcanu, pe Facebook:

"#scuzepublice

Azi, înaintea conferinței de presă, pe un fond încărcat, se pare că am avut o scăpare de limbaj pe care o regret.

În contextul plecărilor din partid am avut o reacție exagerată care, totuși, fiind în SPAȚIU PRIVAT și într-o CONVERSAȚIE PRIVATĂ, n-ar fi trebuit să fie făcută publică. A fost făcută publică și, în consecință, îmi prezint SCUZELE de rigoare.

Repet, daca a existat o ieșire nepotrivită, aceasta a fost exclusiv generată de traseiștii acestei perioade.

Respect presa, am peste 20 de ani de muncă în această industrie, îi asigur și pe această cale pe jurnaliști de tot respectul meu.

Mulțumesc pentru înțelegere!

🙏🏻

PS înțeleg blamul politic al celor din PNL în special, e campanie. Sunt convins că dumnealor, în spațiu privat, își aleg cu mare grijă cuvintele...".

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.