Profilul de "târâtoare tipică PSD-ului" al lui Simonis, conturat de un fost secretar de stat: "CV-ul domniei sale duhnește a impostură!"


Profilul de "târâtoare tipică PSD-ului" al lui Simonis, conturat de un fost secretar de stat: "CV-ul domniei sale duhnește a impostură!"

Valeriu Nicolae, fost secretar de stat în cabinetul Dacian Cioloș, i-a conturat profilul de "târâtoare tipică PSD-ului" liderului deputaților pesediști Alfred Simonis. Atât din punctul de vedere al studiilor, cât și al parcursului profesional, Simonis este o nulitate, conform informațiilor prezentate de Valeriu Nicolae, dar PSD îl scoate în față pentru că nu este cunoscut publicului, scopul fiind de a induce ideea potrivit căreia mafia din Kiseleff se află într-o amplă reformă de partid, promovând tineri. 

CITIȚI ȘI: Omul bun din Ferentari, Valeriu Nicolae, care face lecții cu copii săraci, a fost alungat de mafia PSD. Miza – milioane de euro

Valeriu Nicolae, pe Facebook: "Simonis este șeful PSD-ului în Parlament. Evident un geniu. Termină un liceu sportiv și imediat se apucă de treabă la cea de-a doua cea mai nenorocită facultate pe bani de drept din România, după facultatea legionarului Drăgan pe care a terminat-o ministrul liberal Vela. Are o afacere foarte dubioasă în perioada facultății la o firmă socialistă cu profit de 500 de EUR și angajați zero. Îi curge PSD-ul prin vene și devine consilier municipal și firesc, în același timp și Director Executiv la Aeroportul Internațional Timișoara căci un liceu sportiv, o facultate de tot râsul, o firmă fără angajați și vârsta de 27 de ani sunt exact de ce are nevoie o funcție de conducere în aviația țărișoarei. Oricum în CV apare că e Director de la 21 de ani. Un Mozart al PSD-ismului autohton. Următorul pas este firesc Director la firma de înțreținere a celei mai curate și profesioniste și necăpușate și necontrolate de securiști, Transelectrica. Se ocupă de rețele. Electrice, cică.

Mai pe scurt. Un geniu de la liceul sportiv face o absolută batjocură de facultate în timp ce pretinde că este director la o firmă care nu angajează pe nimeni și are profit de 500 de EUR și ajunge să fie Director în domeniul aeronautic la 27 de ani cu zero experiență iar după numai trei ani devine și mai Director la o firmă de întreținere a echipamentelor electrice tot cu zero experiențâ în domeniu, timp în care face tot ceea ce e necesar și ajunge și deputat la 31 de ani. Acum este liderul PSD în Parlament. A fost unul dintre principalii susținători ai legilor împotriva combaterii corupției.

Desigur nu a ratat Colegiul lui Oprea/Cumpănașu că doar e boss.

CV-ul domniei sale duhnește a impostură. Are niște discursuri tâmpite, agresive și agramate. Tot ce face pare slinos sau e vomitiv. O silă de târâtoare tipică PSD-ului.

#nuvăoprișațipenoi

#PSDemafie

#nutotei".

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.