FOTO VIDEO Dovada imposturii: Cumpănașu NU mai știe când a avut loc tragedia de la Caracal


FOTO VIDEO Dovada imposturii: Cumpănașu NU mai știe când a avut loc tragedia de la Caracal

A trecut un an de la tragedia Caracal, cazul care a scos la iveală în modul cel mai clar incompetența statului român în a-și proteja cetățenii. Alexandra Măceșanu a dispărut pe 24 iulie 2019. La o zi distanță, a apelat la 112, reclamând că a fost răpită, sechestrată și violată într-o casă din Caracal. De-a lungul întregii zile, Poliția a încercat să identifice locul în care adolescenta se afla, dar a reușit acest lucru abia în cursul nopții următoare și a putut executa un mandat de percheziție tocmai a doua zi la ora 6.

CITIȚI ȘI: Crima din Caracal. Avocat: Polițiștii puteau să intre fără ordin de percheziție pentru a salva fata!

Pe marginea tragediei de la Caracal a apărut pe toate canalele media un unchi îndepărtat al Alexandrei Măceșanu, care, în cadrul numeroaselor crize de isterie, s-a autoproclamat luptător contra clanurilor. Așa cum Podul.ro a semnalat în repetate rânduri anul trecut, acesta s-a dovedit a fi de fapt un impostor care a profitat de situație pentru a câștiga capital de imagine și chiar capital politic în condițiile în care a candidat la alegerile prezidențiale din noiembrie 2019. Este vorba despre Alexandru Cumpănașu, care, culmea, în mai multe apariții publice recente, nici nu mai știa când a avut loc tragedia de la Caracal. Într-o postare pe Facebook de luna trecută, Cumpănașu preciza că tragedia a avut loc pe 24 iunie 2019. Ulterior, a revenit asupra postării și a corectat-o. (accesați AICI postarea) Mai mult, într-un video recent, Alexandru Cumpănașu indica data de 24 aprilie 2019 ca fiind ziua în care a avut loc tragedia de la Caracal. 

Vedeți postarea și video-ul:



„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.