Balamuc în PSD. Rădulescu îl "mitraliază" pe Corlățean: "Din cauza ta am pierdut președinția țării! Nu o să fii niciodată ca mine, ca Olguța, Codrin, Teodorovici, Șerban Nicolae, Pleșoianu, Arsene, Iordache sau Grindeanu!"


Balamuc în PSD. Rădulescu îl "mitraliază" pe Corlățean: "Din cauza ta am pierdut președinția țării! Nu o să fii niciodată ca mine, ca Olguța, Codrin, Teodorovici, Șerban Nicolae, Pleșoianu, Arsene, Iordache sau Grindeanu!"

A izbucnit un nou război în PSD după ce senatorul Titus Corlățean a spus că partidul trebuie să renunțe la stilul PRM și stilul "mitralieră", fiind o referire la deputatul Cătălin Rădulescu și numeroasele sale derapaje. Ca replică, deputatul "mitralieră" Cătălin Rădulescu a precizat despre Titus Corlățean că îl caracterizează "oportunismul, lașitatea și securismele", căci, printre altele, nu s-a opus abuzurilor din justiție și protocoalelor SRI-DNA, în timp ce "Olguța, Codrin, Pleșoianu, Șerban Nicolae, Iordache, Nicolicea, Ionel Arsene, Teodorovici și alții" au făcut-o. Mai mult, Rădulescu l-a acuzat pe Corlățean că din cauza lui a pierdut PSD prezidențialele. 

"Mitralieră": "Am aflat astăzi (duminică – n.red.), că la Conferința județeană extraordinară din Dâmbovița, un candidat, nu la funcția de președinte ci la funcția de președinte executiv (asta arată cât de curajos este acest coleg), cerea în discursul dânsului ca partidul să renunțe la stilul Prm și la stilul „mitralieră”! Pai sigur, știu că colegul Corlățean își dorește foarte tare conducerea organizației Dâmbovița sau în general orice conducere, sau funcții, sau vreun minister și asta de când există în partid. Oportunismul, lașitatea și securismele îl caracterizează! Domnule Corlățean, atunci când se făceau abuzuri enorme în justiție și colegi de-ai tăi erau anchetați, judecați sau condamnați, ca ținte politice, fiind nevinovați marea majoritate dintre ei, atunci când românii erau înregistrați ilegal pe siguranță națională, când se făceau anchetele și rechizitoriile de către SRI, când s-au descoperit protocoale, când se dădeau bilețele judecătorilor cu soluția de condamnare, tu, senator PSD, tăceai chitic, că îți era teamă să nu deranjezi structurile. Da, am ieșit public eu, Olguța, Codrin, Pleșoianu, Șerban Nicolae, Iordache, Nicolicea, Ionel Arsene, Teodorovici și alții, împotriva unui sistem opresiv și ilegal. Și datorită reacțiilor noastre și atacării la CCR a acestor ilegalități, multe dintre acestea au fost stopate, prin deciziile Curții. Știm că am deranjat foarte tare, însă noi am ales curajul și responsabilitatea, decât lașitatea și oportunismul pentru funcții, pe care l-ai ales tu, Titus Corlățean. Noi toți suntem de zeci de ani în aceleași organizații, tu, oportunistule, ai trecut prin atâtea organizații numai și numai pentru a avea funcții. Spui că din cauza peremiștilor și a mea, a pierdut partidul? Spune asta membrilor de partid și primarilor din țară, care ne iubesc pentru curajul nostru, însă cred ca vei fi fugărit de oameni! Știi de ce am pierdut procentele în sufragiul românilor, Titus Corlățean? O mare parte din cauza ta, că ți-ai bătut joc de românii din diaspora, nefăcând suficiente secții de votare, atunci când erai un jalnic ministru de Externe. Tot din cauza ta am pierdut și președinția țării, amărâtule. (…) Între oportunismul, lașitatea și dezastrul făcut de tine ca ministru al românilor din diaspora, aleg curajul, patriotismul și naționalismul. Nu o sa fii niciodată ca mine, ca Olguța, Codrin, Teodorovici, Șerban Nicolae, Pleșoianu, Arsene, Iordache sau Grindeanu, o sa rămâi un individ mort după funcții și atât!". (sursa: Jurnalul de Argeș)

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.