Prea-infatuatul domn Iohannis are nevoie de o lecție de la creștinii pe care îi insultă cu osârdie


Prea-infatuatul domn Iohannis are nevoie de o lecție de la creștinii pe care îi insultă cu osârdie

De ani întregi, mă uit uimit cu câtă furie și chiar ură vorbește președintele Iohannis despre credincioșii creștini. PSD, Ciuma Roșie, adevăratul dușman al acestei țări, nu cred că a avut parte de atâtea insulte și piedici, ca noi, creștinii. Nu am uitat când președintele Iohannis a spus despre cei care, cu bună credință, am sprijinit referendumul pentru familie: “Cei care au promovat referendumul nu au fost toleranți. Dar românii au dat o lecție imensă acestor infatuați care au promovat ura și, așa cum se spune popular, i-au tratat cu flit“.

Zilele acestea, domnul Klaus Iohannis a făcut încă o probă a disprețului său față de milioanele de români creștini. Nici el, nici ministrul de Externe, Bogdan Aurescu (fostul său consilier), nu au reacționat când dictatorul islamist Erdogan a transformat fosta biserică ortodoxă Sfânta Sofia în moschee. Statele Unite și multe alte țări au protestat. România, nu.

În 2016, domnul Iohannis s-a dus la Ankara în vizită oficială: au fost trase 21 de salve de tun, o uriașă gardă de onoare l-a salutat, i s-a organizat un ceremonial de primire ca de la sultan la sultan. Și, la finalul discuțiilor, dictatorul Erdogan s-a lăudat cu susținerea României pentru ca Turcia să construiască o mega-moschee în mijlocul Bucureștiului. Președintele Iohannis nu l-a contrazis. Doar opoziția fermă a milioane de români a oprit ca această insultă să fie pusă în aplicare.

În schimb, domnul președinte a fost foarte vigilent cu legea care elimină din programa de învățământ propaganda ieftină a LGBT, propagandă camuflată sub denumirea de “studii despre identitatea de gen“ – o non-știință inventată de sexo-marxiști - și a atacat-o la CCR. “Echivalează cu instituirea unei cenzuri a opiniilor/teoriilor în cercetarea teoretică pe tema identității de gen“, a scris domnul Iohannis către CCR-ul condus de juristul de sorginte comunistă Valer Dorneanu. Cercetări teoretice despre identitatea de gen? Bani aruncați pe fereastră, sinecuri pentru clienții partidei sexo-marxiste, nu cercetare științifică.

Este prea mult! Prea nu-i pasă președintelui Iohannis de sentimentele a milioane de români. Acest personaj trebuie să primească o lecție, să înțeleagă că trăiește într-o democrație, că trebuie să respecte majoritatea și că nu poporul român trebuie să i se închine lui, ci el trebuie să slujească acest popor.

Creștinii din Parlament, indiferent de culoarea politică, trebuie să treacă peste divergențe și să-i dea o lecție acestui infatuat (folosesc chiar cuvintele domnului Iohannis): personajul trebuie suspendat din funcție și adus în fața poporului, care să decidă dacă mai vrea sau nu să-l țină la Cotroceni. Sunt convins că, dacă alegerile ar fi cu adevărat libere, România va găsi un președinte de dreapta, conservator, creștin și care să nu fie un bugetar prăfuit, ci un antreprenor al secolului XXI.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.