Noua revoluție culturală a sexo-marxiștilor a eșuat fiindcă mâncarea vegană n-a sosit la timp


Noua revoluție culturală a sexo-marxiștilor a eșuat fiindcă mâncarea vegană n-a sosit la timp

Sunt alb, sunt creștin, sunt antreprenor și locuiesc în statul Texas, dar asta nu mă face “rasist“, așa cum încearcă noua stângă să ne eticheteze pe toți. Rasism este acesta: să susții că toți albii din SUA sunt clasa privilegiată și sunt rasiști.

Românii se uită prea pasiv și indiferenți la ceea ce se întâmplă în SUA, ar trebui să fie mai atenți: valul revoluției culturale, declanșate de sexo-marxiștii din America, ar putea lovi oricând și România. Azi, în SUA și Marea Britanie, sunt dărâmate monumentele unor oameni care au luptat pentru libertate – precum George Washington și Winston Churchill - și se ridică statui unor criminali care au pe conștiință uciderea a milioane de nevinovați, precum Vladimir Ilici Lenin. Mâine, vor veni în România și vor dărâma statuia lui Ștefan cel Mare sau a unor prelați care s-au luptat pentru educarea poporului român. De ce? Fiindcă, de exemplu, aveau robi țigani, așa cum aveau toți domnitorii, boierii și mânăstirile din acele vremuri. Așa erau vremurile și ar trebui să dărâmăm toată istoria acestei țări, dacă am aplica standardele noii stângi. Cine ar profita? Noul URSS. Rusia este în plină expansiune, iar în Germania se ridică noi statui ale lui Lenin.

Dărâmarea e doar o parte a ofensivei cultural-ideologice a sexo-marxiștilor: vor să schimbe și programa școlară, să impună studiile de identitate de gen – o făcătură fără nici un fundament științific - și să facă propagandă LGBT. În schimb, cursurile de religie sunt blamate, iar bisericilor creștine li se impută că ar fi sursă de răspândire a coronavirusului. Aceasta este o minciună și am mai arătat că, în Grecia și Georgia, unde bisericile s-au deschis mult înaintea României, nu s-a înregistrat o răspândire a infecțiilor cu coronavirus.

Noua revoluție culturală sexo-marxistă este doar pregătirea ideologică a unui atac la democrație și economia de piață: în Seattle, o mână de vajnici comuniști au preluat conducerea unui cartier, au alungat poliția și-și gestionează singuri teritoriul. Rezultatul: se omoară întrei ei, criminalii scapă nepedepsiți și au ajuns să moară de foame și să cerșească mâncare vegană.

Personajele acestea ridicole, cu mitraliera la spate, cerșind mâncare vegană și luptându-se, curajos, cu niște statui, se cred la 1917, la revoluția bolșevică. Vor vedea ce evaluare cumplit de greșită au. Sunt convins că, aici, în Statele Unite, majoritatea tăcută, pe care au desconsiderat-o, se va exprima la alegerile din toamnă, iar Donald Trump va fi reales fără emoții în fața ultracoruptului Biden. Peste tot în lumea democrată va fi aceeași reacție: majoritatea tăcută, care dorește să revină la muncă și să se întoarcă la o relativă normalitate, le va da o lecție. Nu vor rămâne în urma lor decât niște monumente distruse, așa cum au lăsat și talibanii în Afganistan. Mai clar: praful și pulberea va rămâne în urma noii revoluții culturale sexo-marxiste.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.