Propagandiștii Sputnik și argații turnătorului Dan ”Felix” Voiculescu fac zid în jurul turnătorului Mugur ”Manole” Isărescu, veșnicul șef al BNR. Puroiul Moscovei și al Securității


Propagandiștii Sputnik și argații turnătorului Dan ”Felix” Voiculescu fac zid în jurul turnătorului Mugur ”Manole” Isărescu, veșnicul șef al BNR. Puroiul Moscovei și al Securității

Propagandiștii putiniști de la Sputnik.md, Răzvan Savaliuc, șeful platformei de dezinformare luju.ro și toate cozile de topor ale Antenei 3, post controlat de fostul turnător securist Dan ”Felix” Voiculescu, ex-pușcăriaș de drept comun, s-au azvârlit să-l spele, să-l apere isteric și să-l pupe-n posterior pe dubiosul Mugur Isărescu, turnător și colaborator al Securității genocidare, sub numele conspirativ ”Manole”.

Miza e păstrarea acestui personaj putregăios în fruntea Băncii Naționale a României, funcție de o importanță esențială pe care dinozaurul Isărescu a ocupat-o, cu niscai aventuri pulitice, de-a lungul a aproape trei decenii, devenind cel mai logeviv șef de bancă din lume, de parcă s-a născut pentru această funcție măreață, sau i-a cumpărat-o mama dânsului doar pentru el, no matter what.

Fiindcă turnător la turnător nu-și scoate ochii și fiindcă e tovarăș la cataramă cu Dan ”Felix” Voiculescu, boss-ul Antenelor și-a trimis lătrăii la atac. Unii dintre aceștia au fost preluați, inevitabil și cu scopuri precise, de propagandiștii Sputnik.md, și asta chiar sub iscălitura celui mai rebut dintre ei: Dragoș Dumitriu, a cărui soție e angajata fostului pușcăriaș Dan Voiculescu, fapt dezvăluit de Podul.ro – mai multe detalii AICI.

Preluat pe larg de Sputnik, Răzvan Savaliuc (prezentat drept ”celebrul jurnalist de investigații” 😊)))) debitează, fără nici cea mai mica jenă și fără vreo probă, cât de mica, faptul că serviciile secrete i-ar vrea capul lui Mugur ”Manole” Isărescu ( deși e iubit de sistem și etern în funcție!) doar pentru ca PNL să pună mâna pe… rezervele valutare de la BNR. Savaliuc mai minte cum respiră și că în fruntea guvernului PNL s-ar afla, cităm, ”oameni care au făcut închisoare pentru fapte penale deosebit de grave” (?!), deși e de ordinal evidenței că lucrurile nu stau deloc așa.

Vă amintim că luju.ro nu este altceva decât un soi de Antena 3 online de fix aceeași speță.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.