Culmea nesimțirii! CINE îi scrie premierului rusofil Ion Chicu înjurăturile la adresa României: socialistul Vitalie Dragancea, care are cetățenie română împreună cu tot familionul! Băiatul lui învață la București iar fata la Stockholm, unde s-a înscris ”româncă” și economisește 30.000 euro


Culmea nesimțirii! CINE îi scrie premierului rusofil Ion Chicu înjurăturile la adresa României: socialistul Vitalie Dragancea, care are cetățenie română împreună cu tot familionul! Băiatul lui învață la București iar fata la Stockholm, unde s-a înscris ”româncă” și economisește 30.000 euro

Medicul și blogger-ul basarabean Dragoș Galbur dezvăluie, pe Facebook, gigantica ipocrizie și abjecție a socialiștilor rusofili de la Chișinău, care, în timp ce înjură România de mama focului (la indicația Moscovei, firește), ei și copiii lor profită din plin, financiar și nu numai, de beneficiile cetățeniei române. Fiindcă, da, cei mai agresivi rusofili de dincolo de Prut dețin cetățenie română.

Mai exact, potrivit lui Dragoș Galbur, socialistul Vitalie Dragancea – românofobul care scrie discursurile și postările injurioase ale premierului Ion Chicu – deține cetățenie românească, atât el cât și copiii lui: băiatul învață gratis la București, iar fata la Stockholm, unde s-a declarat ”româncă” (și nu din R. Moldova) în catastifele unei instituții de învățământ, pentru ca familia Dragancea să economisească 30.000 euro, pe spinarea României.

CITEȘTE și APEL din Basarabia: Autoritățile de la București să-i retragă cetățenia lui Ion Chicu, premierul rusofil. E trădător de țară! Cei mai abjecți pro-ruși au cetățenie română

Vă prezentăm explicațiile lui Dragoș Galbur:  

”🔥 Stau și mă uit eu la băiețașii ăștia români oploșiți prin structurile guvernamentale ale Republicii Moldova.

👉 De exemplu Vitalie Dragancea, consilierul diabolic și antiromân al premierului Chicu, care îi scrie textele, este și el cetățean român, exact ca și șeful său. Și uite așa, ziua atacă România, iar noaptea doarme liniștit, pentru că datorită cetățeniei sale românești, acesta economisește ~30.000€ din propriul buzunar.

Vă explic:

1. Vitalie Dragancea are o fiică care învață în anul 1 la Stockholm School of Economics (foto), la masterat în Finanțe. Foarte bine, bravo ei, succese mai departe!

2. Numai că la masteratul în Finanțe anul 1 (2019) nu figurează niciun cetățean al Republicii Moldova. (foto) Figurează în listă, în schimb, România, fapt care denotă că fiica domnului consilier a intrat la studii ca și cetățean român. Frumos, nu?

3. Cetățenii români, deci europeni, învață gratis în Suedia, iar cei din afara UE, respectiv moldovenii, trebuie să achite 300.000 de krone suedeze (foto), adică aproape 30.000€ pentru cei 2 ani de studii. Așadar, Vitalie Dragancea își salvează 30.000€ datorită României și politicienilor români care mențin România în UE, unul dintre aceștia fiind chiar Siegfried Mureșan, cel atacat ieri.

CITEȘTE și Toți rusofilii lui Dodon, care înjură România pe față, au cetățenie românească

4. Despre faptul că are și un fecior care învață gratis la București, nu mai scriu nimic.

*Am șters prenumele fiicei acestuia, pentru a preveni o eventuală hărțuire. Până la urmă fata nu e vinovată că tat'su e un derbedeu”.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.