Propaganda lui Putin îi ridică o statuie de salivă rusofilului ÎPS Teodosie, fost turnător prolific al Securității genocidare: ”E adevăratul erou al pandemiei!”


Propaganda lui Putin îi ridică o statuie de salivă rusofilului ÎPS Teodosie, fost turnător prolific al Securității genocidare: ”E adevăratul erou al pandemiei!”

Propagandistul putinist Bogdan Alexandru Duca – personaj puțin spus dubios, care s-a remarcat, de-a lungul anilor, prin rostogolirea celor mai mizerabile fake news-uri rusești și chinezești – îi ridică osanale duhnitoare (pe Facebook) arhiepisocopului Tomisului, controversatul ÎPS Teodosie, pe care-l numește, țineți-vă bine, ”adevăratul erou al pandemiei acesteia”.

Este bine să știți că numitul Teodosie este un fost turnător prolific al Securității genocidare, pe care încă susține, potrivit surselor Podul.ro, că a slujit-o din ”patriotism”, ceea ce este halucinant de-a dreptul.

Același Teodosie este un rusofil înrăit, fiind cunoscut pentru pozițiile sale favorabile panslavismului kremlinologic, pe care propaganda putinistă îl prezintă drept ”ortodoxie”, deși adevărata ortodoxie nu binecuvântează bombe, rachete și alte arme de distrugere în masă.

Puțini sunt cei care știu că, în anii trecuți, ÎPS Teodosie a fost eminența cenușie care a ordonat lipirea afișelor corului armatei roșii pe zidurile bisericilor din Constanța. De asemenea, Teodosie îi îndeamnă pe preoți să participe la spectacolele altui fost turnător securistoid și rusofil învederat: notoriul actoraș Dan Puric, distribuit de Kremlin în tot soiul de bâlciuri propagandistice.

Teodosie (preotul de casă al familiei judecătorului Deliorga, PSD-ist până-n tălpi, care l-a ajutat să depășească impasul din instanță) este ultimul mare reprezentat al mafiei PSD-iste care până nu demult controla întregul județ Constanța: ne referim la rețeaua Radu Mazăre-Nicușor Constantinescu. Teodosie este vechi colaborator și prieten al lui Ion Iliescu și Adrian Năstase.

De notat și că purtătorul de cuvânt al lui Teodosie este popa putinistoid Eugen Tănăsescu, individul care a dus la îndeplinire ordinul lipirii afișelor corului armatei roșii în bisericile din Constanța, fiind foarte mândru de asta. Sărac cu duhul la propriu și la figurat, rusofilul Tănăsescu (și comunistoid, fiindcă e nostalgic după dictatura lui Ceaușescu) s-a remarcat de-a lungul ultimilor doi ani prin numeroase derapaje verbale oficiale, împănate cu insulte la adresa oricui nu este de acord cu halucinațiile sale. El este argatul bun la toate al preafericitului Teodosie, argat care, constatăm cu stupoare, este băgat în seamă deseori chiar și de Digi24 TV. 

E bine de știut că Teodosie patronează o adevărată fabrică de diplome – Facultatea de Teologie din Constanța, notorie pentru matrapazlâcuri, dar autoritățile competente se fac că nu văd ce se întâmplă acolo.  La această facultate se reproduce deseori putinistoidul Bogdan Alexandru Duca, pe bani și la invitația lui Teodosie.

Desigur că cele de mai sus (laolaltă cu multe altele) explică de ce numitul Duca nu-și poate ține limba acasă, nici măcar pe Facebook, atunci când vine vorba de proslăvirea rusofilului virulent Teodosie, fost turnător al Securității genocidare:

”Omul acesta e adevăratul erou al pandemiei acesteia.
Alături de presedintele baptiștilor, singura voce de lider creștin din România care a cerut respectarea libertății de credință. Iar ca rugător, ce să mai spun? Un mărturisitor pentru aceste vremuri stupide și un păstor adevărat”.

Halatul, cât costă halatul?

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.