FOTO. Raed Arafat, în tandrețuri cu comuniștii de la Ambasada Chinei, în semn de recunoștință că ne-au dat măscuțe și dezinfectant


FOTO. Raed Arafat, în tandrețuri cu comuniștii de la Ambasada Chinei, în semn de recunoștință că ne-au dat măscuțe și dezinfectant

Secretarul de stat Raed Arafat a primit cu umilință și recunoștință ploconul Chinei comuniste, care a avut generozitatea (cam înspăimântătoare) de a înzestra DSU, prin tovarășa ambasadoare Jiang Yu, cu măscuțe chirurgicale, combinezoane și dezinfectant, astfel încât pompierii aflați în misiune să fie protejați de virusul răspândit în întreaga lume grație minciunilor odioase și dezinformărilor regimului sinistru pe care îl reprezintă darnica diplomată.  

Atitudinea lui Arafat (vezi galeria foto de mai jos), premierul propus recent de Victor Ponta, un alt mare și loial amic al Chinei comuniste, și mesajul pupincurist postat pe pagina de Facebook a DSU sunt revoltătoare în contextul acuzațiilor internaționale tot mai numeroase la adresa Chinei, căreia i se reproșează că nu a informat corect și la timp asupra pericolului reprezentat de noul coronavirus, făcând chiar demersuri murdare la OMS pentru a ține granițele deschise. Despre complicitățile criminale CHINA-OMS care au curmat zeci de mii de vieți și au ruinat economiile țărilor afectate puteți citi mai multe AICI.

Iată ce scrie DSU, într-o postare publicată, miercuri seară, pe pagina sa oficială de Facebook, postare în care numele șefului Raed Arafat este notat cu „caps lock”:

„Astăzi, 15 aprilie, Centrul Național de Coordonare și Conducere a Intervenției a găzduit vizita excelenței sale Ambasadorul Republicii Populare Chineze în România, doamna Jiang Yu.

Activitatea, desfășurată în prezența secretarului de stat, șef al Departamentului pentru Situații de Urgență, dr. RAED ARAFAT, a inspectorului general al IGSU, general de brigadă DAN-PAUL IAMANDI a fost prilejuită de donarea unor echipamente de protecție necesare echipajelor medicale și a celor operative angrenate în lupta pentru combaterea infecției cu COVID-19.

Astfel, cele 90.000 măști de protecție, 500 de combinezoane de protecție și substanțe de dezinfectare achiziționate de compania chineză, prin grija reprezentantului diplomatic la București, vor fi distribuite pompierilor salvatori și personalului medical din țară, în perioada următoare.

Adresăm muțumirile și apreciarea noastră pentru acest demers care completează seria inițiativelor umanitare din această perioadă menită să asigure necesarul de echipamente celor aflați mereu în linia întâi, în misiunile de sprijin pentru cetățean”.

Sursa foto: Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă/facebook

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.